מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישון ובדיקות דםרמי10/02/2009
אני ילד שמעשן קבוע אבל מעט (עד כ-2 קופסאות בשבוע ורק במקרים חריגים יותר) ואני צריך לעשות בדיקות דם.השאלה שלי היא: כמה זמן לוקח לכל החומרים שנכנסים למחזור הדם עקב העישון לצאת ממנו? תודה על העזרה רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
יפה שמעוני10/02/2009רמי שלום,
ודאי ידוע לך שהעישון מזיק לבריאות, במיוחד אם אתה עדיין ילד, כפי שאתה מציין.
לגבי הבדיקות: בבדיקות דם רגילות אין רואים את החומרים של הסיגריות.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רמי10/02/2009תודה רבה לך יפה :). אבל יש לי עוד שאלה. מה זאת אומרת בדיקות רגילות? למשל אני עושה בדיקת דם בשביל אישור לכדורים של פטריות ברגליים, אמרו לי שאני צריך לעשות בדיקת דם כדי שיראו שאני יכול לקחת כדורים אלו. האם בדיקת דם זו הינה בדיקה רגילה כפי שאת מציינת, בדיקה שבה לא יראו חומרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך רמי
שמעוני יפה -נ11/02/2009רמי שלום,
בן כמה אתה?
הבדיקות הן קרוב לודאי לבדוק תפקודי כבד על מנת שתוכל לקחת את הטיפול לפטריות.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רמי11/02/2009בן 17. ובדיקה זאת הינה בדיקה רגילה? בדיקה שבה לא יראו חומרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי המשך 2
יפה שמעוני12/02/2009רמי,
מה אתה מעשן?
אם אתה מעשן גראס יכול להיות שכן יראו.
לגבי סיגריות רגילות לא יראו.
תפסיק לעשן (המלצה).
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
רמי12/02/2009מה פתאום סמים.בחיים לא! אני מעשן סיגריות רגילות "Parliament"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך יפה :)
רמי14/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)