טעם לוואי בפה אחרי האוכל וכאב גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעם לוואי בפה אחרי האוכל וכאב גרון
    יעל
    19/02/2009

שלום, מזה כשנה אני סובלת מכאבי גרון באים וחולפים (נראה לי באיזור השקדיים) הכאבים חולפים אחרי כמה ימים (לבד או לעיתים בעזרת כדורים טבעיים כדוגמאת הומיאוווקס, טננבלוט) רופא אף אוזן גרון שביקרתי אצלו טוען שאם הכאבים חולפים לבד, אין מקום לטיפול, על אף התדירות שבה הם חוזרים. כעת, זהו כבר היום השני שבו אני מרגישה טעם לוואי בפה אחרי כל דבר שאני אוכלת. האם יתכן שיש קשר בין הדברים ? האם יש דרך לטפל ? האם מוכרת תופעה כזו של טעם לוואי בפה אחרי אוכל? אודה לתשובותיכם :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימפטומים שונים

עירית פרידמן
    19/02/2009

שלום יעל
    את מתארת סימפטומים שונים ושואלת אם יש בינהם קשר-
    התשובה היא -כן. הקשר הוא -את. הסימפטומים הם איתותים שונים שמשהוא אצלך יצא מאיזון, "התקלקל". הסימפטומים הם כמו נורות האזהרה שמודיעות על כך.
    את השורש הפנימי אני מחפשת בראיון מקיף. משנמצאה הסיבה העמוקה ניתן להתאים תרופה הומאופתית. כשהשורש "תוקן" גם כל נורות האזהרה מפסיקות לאותת והאדם חש בריאות ואנרגיה.
    בכל מקרה שבו הרופא לא מוצא דרך לטפל אני ממליצה על טיפול ש"יודע " לפתור את הבעיה.
    הומאופתיה הוא תחום אחד מאד יעיל.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

יפה שמעוני
    20/02/2009

יעל שלום,

בהחלט יכול להיות קשר בין התופעות שאת מציינת.

על מנת לטפל ולאזן אותך את צריכה לעשות איבחון יסודי אצל מטפל מקצועי.

כאבי גרון וטעם לוואי יכולים להיות קשורים ולהצביע על הימצאות וירוסים, או חיידקים, או פטריות, או בעיה במערכת העיכול כמו פרזיטים, או פטריית קנדידה, תזונה לא מתאימה, אלרגיות וכו'.

מכאן המסקנה שיש לבדוק לעומק לפני שממליצים על טיפול מתאים.

בברכה,
    יפה שמעוני-נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו