ילדה בוכה כל הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בוכה כל הלילה
    אלכס
    10/04/2009

שלום רב

גלי היא ילדה נהדרת בת כמעט שנה. מתנהגת למופת ביום והופכת בוכה ומייללת בלילה. יש לציין כי לפני שבועיים העברנו אותה מתמ"ל חלבי לצמחי עקב נזלת כרטנית מגיל 0 - המליצו לנו לנסות - אולי זה יעבור. אך כבר שבוע גלי מתעוררת בלילה ובמקום לאכול ולהרדם חזרה - היא פשוט בוכה 3-4 שעות וכלום לא עוזר- אני מנענעת אותה, משכיבה עלי, על הכרית, על הבטן, על הצד....וכלום, הבכי פשוט נמשך. פעמיים נאלצנו לתת לה נורופן, כי דאגנו שכואב לה משהו. זה "עזר" כעבור 40 דקות - שעה, אבל אינני רואה בזה פתרון - משהו מפריע לילדה שלי ואני רוצה להבין מה ע"מ לא להשקות אותה תרופות.

אשמח לכל עצה או "הארה", כי אנו כבר אובדי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בוכה כל הלילה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי בבעיות שינה

עירית פרידמן
    10/04/2009

שלום אלכס
    בעית השינה אצל ילדים מקרינה על כל המשפחה והיא לא פשוטה לטיפול.
    יצא לי לטפל בהומאופתיה, באי אלו ילדים עם בעיות שינה ולשמחתי-הטיפול הצליח. לעיתים זה קרה כמו קסם....
    בחלק מהמקרים התרופה ההומאופתית של הילד התאימה לתמונה שהביאה אימו מההריון, הלידה או באופן כללי.
    את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא בין סיפורי המקרים על בעיות שינה בילדים.
    כל טוב ולילות טובים
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

יפה שמעוני
    11/04/2009

אלכס שלום רב,

אני ממליצה לעשות איבחון בשיטת איפ"ק על מנת למצוא את הסיבה שגורמת להפרעות שינה אצל בתך. זו שיטה לא פולשנית ובעזרתה ניתן לאבחן וגם לנקות מהגוף טראומות, אלרגנים, וירוסים, חיידקים ורעלים שהצטברו בגוף, או עברו גנטית.

חג שמח
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילדה שלא ישנה בלילה

ענבר
    26/04/2009

אולי במשך היום משהו מפריע לה והוא מתעורר בלילה אצלה?
    האם היא בגן? עם מטפלת? טוב לה? ואולי השיניים צומחות כעת? או שהיא צריכה יותר ביטחון בלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלכס

ענת ריאחי
    19/05/2009

לאלכס שלום,

לפי מה שאת מתארת זה דומה מאוד לסימפטומים שמהם סבלה הבת שלי: נזלת כרונית ושינה לא רציפה, סביר להניח כי הנזלת חוסמת לה את הנשימה ומפריעה את מנוחתה ולכן היא בוכה כל הזמן.
    אני ממליצה לך לבדוק אצל מומחה אף אוזן גרון אם הנזלת נובעת משקד שלישי. סביר להניח כי הם ימליצו לך על ניתוח- אך אל תסכימי- יש פתרון אחר! הומוטוקסיקולוגיה -שזה הומאופטיה בסגנון קצת אחר..וזה עובד, מנסיון. לאחר שבועיים הנזלת נעלמה כלא היתה ומאז לא שבה...פשוט מדהים!

המון בהצלחה!
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו