מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעם לוואי בפה אחרי האוכלטלי22/04/2009
בימים האחרונים אני מרגישה טעם לוואי בפה אחרי האוכל. אני בת 29, בריאה, לא נוטלת תרופות ולא מעשנת. אשמח לדעת מה מקור התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
יפה שמעוני24/04/2009טלי שלום,
טעם לוואי אחרי האוכל יכול לנבוע מבעיות במערכת העיכול, עודף או חוסר חומציות, חוסר אינזימי עיכול, הימצאות של פטריות או פרזיטים שמפרישים רעלים בקיבה וזה מתבטא גם בטעם בפה.
כמו כן האם עברת טיפולי שיניים? לפעמים גם הסתימות בשיניים גורמות לטעם לוואי בפה,
אני ממליצה אחרי כל ארוחה לשתות תה בבונג, נענע, או שומר. יכול לעזור לנטרל ריחות וטעם לוואי.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
טעם רע בפה24/08/2010בת 31 בריאה בדרך כלל,לא נוטלת תרופות ,לא עברתי טיפול שיניים ,יש לי טעם לוואי בפה לאחר האוכל,התופעה נעלמת ואחרי כמה ימים חוזרת,אציין שלפני שנה ילדתי ילד שני( הריון ולידה תקינים) והתחושה שאני מרגישה עכשיו בחלל הפה בדיוק אותה הרגשה כמו שהיתי בהריון.האם התופעה הנ"ל לא חלפה מאז הריון?לפני הריון וגם בהריון הראשון לא הרגשתי את זה.בדיקות דם TSH ותפקודי כבד וספירה חודש לאחר הלידה היו תקינים.מה עושים? אולי יש קשר לתזונה לקויה,משקלי 48 גובה162 BMI16.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם לוואי
אהוד סברדליק24/08/2010שלום טלי
הטעם בפה בחודשי ההריון הראשוני קשור לפי הרפואה הסינית לכבד שעומס ההורמונים בטרימסטר הראשון של ההריון מכביד עליו וגורם להפרעה במערכת העיכול שכתוצאה ממנה מופיעות בחילות והקאות בטרימסטר זה.
עומס על הכבד שלא בהריון קשור במקרים רבים לאנשים פרפקציוניסטים שדורשים מעצמם ומסביבתם שלמות בכל דבר וכתוצאה מכך נוצר לחץ נפשי רב שמשפיע על הכבד ודרכו על מערכת העיכול ולטעם לוואי בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לתופעה
עירית פרידמן24/08/2010שלום
בכל גישה טיפולית יוכלו לתת לך הסברים לתופעות עפ"י נקודת ההסתכלות של הגישה.
השאלה היא האם את מסתפקת בהסבר או רוצה גם טיפול?.....
מהפן ההומאופתי אני יכולה לומר שבהריון מתחוללים בגוף שינויים רבים-הגוף עובר סוג של טלטלה מערכתית שאמורה להרגע אחרי הלידה. לעיתים קורה שהמערכת משתבשת ולא חוזרת לתיפקוד הרגיל.
תרופה הומאופתית שמותאמת לך אחרי הבנה מדויקת של מקור הבעיה יכולה "להזכיר" לגוף מה לעשות.
כך אחרי ראיון הומאופתי אפשר להבין קצת יותר על מקור הבעיה וגם לטפל בה.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)