טרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרשת נפוצה
    שושנה
    26/04/2009

שלום רב,
    האם לפי מיטב ידיעתכם וניסיונכם, הרפואה המשלימה יכולה לעזור באטת התפתחות המחלה טרשת נפוצה לבת 38 המטופלת ברביף. אם כן, האם קיים בארץ מטפל מומחה בתחום זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרשת נפוצה

הוספת תגובה

• כן, בהחלט

עירית פרידמן
    26/04/2009

שלום מלכה
    כדי לטעת בך ביטחון ביכולת של הרפואה המשלימה לעזור אני אספר לך על מקרה שראיתי בוידיו. המקרה המתואר היה של טיפול הומאופתי שהתפרס על פני שמונה שנים באשה חולת טרשת נפוצה.
    בפגישה הראשונה המטופלת הגיעה על כסא גלגלים ובהמשך רואים אתה על הרגליים. אח"כ היא גם רוקדת מול המצלמה. זה היה מדהים. לי מספיק מקרה מתועד אחד כדי לדעת שזה אפשרי.
    ההומאופתית שהביאה את המקרה היתה הולנדית אבל גם בארץ יש הומאופתים טובים ומנוסים שיכולים לטפל במקרים מהסוג הזה.
    חשוב להבין שהטיפול ההומאופתי נעשה במקביל לטיפול הרפואי ובשום אופן לא בא להחליף אותו.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

שושנה
    26/04/2009

תודה לך על התשובה. הרופאים בדרך כלל מזהירים ממקרים כאלו, כי הם אומרים שאי אפשר על סמך מקרה אחד, ועוד בטלוויזיה, לקבל החלטה.
    מכל מקום, האם ידוע לך על מומחה מטפל במחלה זו, או תרופה הומאותפתית שאפשר לקחת במקרים כאלו?
    הרבה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תשובה

עירית פרידמן
    28/04/2009

שלום מלכה
    הרופאים מזהירים מפני כל דבר שאינו משלהם.......
    ובענין "מקרה יחיד" - אשאל אותך שאלה לצורך הנושא-האם כשאת רואה מטוס בשמיים את צריכה לראות להק שלם כדי להאמין שזה קיים???
    כך בהומאופתיה-לי מספיק מקרה אחד (ואני יודעת על עוד). ציינתי אותו כי הוא מקרה שטופל ותועד במשך כ-8 שנים וההצלה היתה מהימה. כמובן שהרופאים אמרו על אותו מקרה שהוא היה טעות באיבחון, ולא טרשת נפוצה.
    אני מאד ממליצה לך על טיפול הומאופתי. אי אפשר להמליץ על תרופה כך סתם מבלי להכיר טוב את האדם שבו מדובר. אם את רוצה מומחה עולמי - אני יכולה להפנות אותך להומאופת שמגיע בימים אלו לארץ. (אם כן - תתקשרי אלי)
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב תודה

שושנה
    28/04/2009

הרבה תודה לך על התשובה. אני אציע אותה לבת שלי והיא תחליט כמובן איך ומה.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרשת נפוצה ורפלקסולוגיה

אסתר
    14/08/2009

שבת שלום!
    קצת באיחור ... בכל אופן אני מטפלת ברפלקסולוגיה ובהילינג. טפלתי במסגרת הסטאג' שלי ברפלקסלוגיה בחולת טרשת נפוצה והתוצאות היו מדהימות. העבודה הפחיתה באופן משמעותי את כאבי השרירים, את כאבי הגב , הפחיתה את הלחץ בעניים כולל הפחיתה משמעותית את הראייה הכפולה (ליתר דיוק את התדירות של כך), יצרה פינוי פסולת מצויין מהגוף אם לפני כן היה לה פעם בשבועיים יציאה התחיל להיות כל יומיים ולפעמים כל יום. .. ועוד.
    ממליצה בחום. חשוב גם לזכור את ההיבט הנפשי של המחלה.. ולרפלקסולוגיה יש יכולת לעזור גם בתחום זה. כמובן שאי אפשר להמנע מנסיגה והתפתחות מוקדים נוספים אך בהחלט ניתן לשפר את איכות החיים.

המון בהצלחה. אם אתם צריכים מידע נוסף אתם מוזמנים לפנות אליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו