מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרשת נפוצהשושנה26/04/2009
שלום רב,
האם לפי מיטב ידיעתכם וניסיונכם, הרפואה המשלימה יכולה לעזור באטת התפתחות המחלה טרשת נפוצה לבת 38 המטופלת ברביף. אם כן, האם קיים בארץ מטפל מומחה בתחום זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בהחלט
עירית פרידמן26/04/2009שלום מלכה
כדי לטעת בך ביטחון ביכולת של הרפואה המשלימה לעזור אני אספר לך על מקרה שראיתי בוידיו. המקרה המתואר היה של טיפול הומאופתי שהתפרס על פני שמונה שנים באשה חולת טרשת נפוצה.
בפגישה הראשונה המטופלת הגיעה על כסא גלגלים ובהמשך רואים אתה על הרגליים. אח"כ היא גם רוקדת מול המצלמה. זה היה מדהים. לי מספיק מקרה מתועד אחד כדי לדעת שזה אפשרי.
ההומאופתית שהביאה את המקרה היתה הולנדית אבל גם בארץ יש הומאופתים טובים ומנוסים שיכולים לטפל במקרים מהסוג הזה.
חשוב להבין שהטיפול ההומאופתי נעשה במקביל לטיפול הרפואי ובשום אופן לא בא להחליף אותו.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
שושנה26/04/2009תודה לך על התשובה. הרופאים בדרך כלל מזהירים ממקרים כאלו, כי הם אומרים שאי אפשר על סמך מקרה אחד, ועוד בטלוויזיה, לקבל החלטה.
מכל מקום, האם ידוע לך על מומחה מטפל במחלה זו, או תרופה הומאותפתית שאפשר לקחת במקרים כאלו?
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובה
עירית פרידמן28/04/2009שלום מלכה
הרופאים מזהירים מפני כל דבר שאינו משלהם.......
ובענין "מקרה יחיד" - אשאל אותך שאלה לצורך הנושא-האם כשאת רואה מטוס בשמיים את צריכה לראות להק שלם כדי להאמין שזה קיים???
כך בהומאופתיה-לי מספיק מקרה אחד (ואני יודעת על עוד). ציינתי אותו כי הוא מקרה שטופל ותועד במשך כ-8 שנים וההצלה היתה מהימה. כמובן שהרופאים אמרו על אותו מקרה שהוא היה טעות באיבחון, ולא טרשת נפוצה.
אני מאד ממליצה לך על טיפול הומאופתי. אי אפשר להמליץ על תרופה כך סתם מבלי להכיר טוב את האדם שבו מדובר. אם את רוצה מומחה עולמי - אני יכולה להפנות אותך להומאופת שמגיע בימים אלו לארץ. (אם כן - תתקשרי אלי)
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה
שושנה28/04/2009הרבה תודה לך על התשובה. אני אציע אותה לבת שלי והיא תחליט כמובן איך ומה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרשת נפוצה ורפלקסולוגיה
אסתר14/08/2009שבת שלום!
קצת באיחור ... בכל אופן אני מטפלת ברפלקסולוגיה ובהילינג. טפלתי במסגרת הסטאג' שלי ברפלקסלוגיה בחולת טרשת נפוצה והתוצאות היו מדהימות. העבודה הפחיתה באופן משמעותי את כאבי השרירים, את כאבי הגב , הפחיתה את הלחץ בעניים כולל הפחיתה משמעותית את הראייה הכפולה (ליתר דיוק את התדירות של כך), יצרה פינוי פסולת מצויין מהגוף אם לפני כן היה לה פעם בשבועיים יציאה התחיל להיות כל יומיים ולפעמים כל יום. .. ועוד.
ממליצה בחום. חשוב גם לזכור את ההיבט הנפשי של המחלה.. ולרפלקסולוגיה יש יכולת לעזור גם בתחום זה. כמובן שאי אפשר להמנע מנסיגה והתפתחות מוקדים נוספים אך בהחלט ניתן לשפר את איכות החיים.
המון בהצלחה. אם אתם צריכים מידע נוסף אתם מוזמנים לפנות אליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)