מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאהמוניקה מייזנר02/05/2009
בתי סובלת מזה חמש שנים מסבוריאה קשה בפנים המאופינת בכתמים אדומים וקשקשת.
הרפואה הקונבנציונלית לא עזרה לה, האם יש טיפול הומופאטי יעיל לבעיה. הבת היא אחרי
שרות צבאי והתופעה הזו מונעת ממנה למצוא עבודה ולנהל חיים רגילים. אשמח לקבל פתרון
לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוניקה
יפה שמעוני02/05/2009מוניקה שלום,
יש טיפול לסבוריאה גם בהומאופתיה בשילוב תזונה נכונה, ניקוי רעלים ואלרגיות.
אני ממליצה לעשות איבחון יסודי אצל מטפל מקצועי המשלב את כל השיטות ביחד על מנת שבתך תקבל את הטיפול הטוב ביותר.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן02/05/2009שלום מוניקה
טיפול הומאופתי מדויק בבעיות עור יכול להיות יעיל מאד אם כי דורש סבלנות.
לכן מומלץ לפנות להומאופת קלאסי ( הומאופתיה מדויקת) כדי שיתאים לבתך את התרופה המתאימה לה ביותר.
תרופה כזאת מתחילה תהליך שבו הגוף מחזיר לעצמו את השליטה בבריאות כך שבתך תראה טוב ותרגיש טוב.
אני ממליצה לקרוא באתר שלי את המאמר על טיפול הומאופתי בבעיות עור שיכול להבהיר לך את התמונה בצורה יותר מעמיקה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)