מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול אלטרנטיבי ב PFAPAאביבית17/05/2009
האם מישהו ניסה /מכיר / או יודע אעל טיפול אלטרנטיבי בסנדרום PFAPA?
הטיפול הקונבנציולי הוא הוא מתן חד פעמי של סטרואידים בזמן התקף החום שמסיים את ההתקף בכמה שעות. אין טיפול מונע ואין מספיק ידע מה הגורם
האם אולי צמח שמתנהג כמו הסטרואיד יכול לעזור בהתקף במקום הסטרואיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה
עירית פרידמן17/05/2009שלום אביבית
בגלל נדירות הסימפטום אין מספיק ניסיון בתחום הרפואה המשלימה בכלל ובהומאופתיה בפרט.
אבל-אני יכולה לספר לך על ניסיון טוב מאד בטיפול במחלות חום באופן כללי.
הטיפול ההומאופתי הוא עדין, נוח ובריא ולכן זוהי ההמלצה החמה שלי בנושא.
אם יש לך שאלות ממוקדות על טיפולים הומאופתיים את יכולה לשאול כאן או להכנס לאתר שלי ולקרוא.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
יפה שמעוני17/05/2009אביבית שלום,
אני ממליצה על טיפול בשיטת איפ"ק שבעזרתה ניתן לנקות מהגוף וירוסים וחיידקים ללא מתן תרופות.
כמו כן קיימים טיפולי מנע בנטורופתיה (צמחי מרפא) והומאופתיה, וצריך להתאים אישית מה טוב עבורך.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת באיפ"ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)