מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים טבעים לקראת בחינהסיון19/08/2007
אני סטודנטית שנמצאת עכשיו בתקופה מאד חשובה בחיי, שכן עומד מולי בעוד כחודשיים מבחן מאד מאד חשוב.
ברצוני לדעת אילו כדורים טבעיים עלי לקחת שכן אני מרגישה שאינני לומדת מספיק ביעלות עקב עיפות רבה וחוסר ריכוז.
בהתיעצות מוקדמת נאמר לי לקחת stabilium, ובנוסף ג´ינסנג כשלושה שבועות לפני המבחן.
האם אלו הכדוריים האידיאלים? האם סטודנט פורמולה איננו יותר טוב?
מה ההמלצה לשילוב עם כדורים אלו מבחינת תזונה ועיסוק גופני?
ברצוני להדגיש שלדעתי אפקט החרדה איננו חזק אצלי ובעיקר הערנות למשך זמן ממושך וריכוז הם המרכיבים הבעייתים.
אשמח לשמוע עצה נרחבת בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
יפה שמעוני19/08/2007שלום סיון,
בעקרון אין צורך לקחת "כדורים" לקראת בחינות. אם את סובלת מעייפות וחוסר ריכוז יש לטפל בהם.
מה הסיבה לעייפות? תזונה לא נכונה? חוסר שינה?
אני כמובן ממליצה לבדוק את הסיבות להרגשתך.
לחיזוק כללי אני ממליצה לבלוע כפית דבש בבוקר,( אם ין לך קנדידה, שזו גם סיבה לעייפות וסימפטומים נוספים), לאכול הרבה ירקות ירוקים וכתומים, תפוח, בננה, ענבים, גרנולה, דגנים מלאים כמו קינואה, אורז מלא, כוסמת, קוואקר. שקדים ואגוזים טבעיים, תה צמחים כמו תה ירוק, קינמון, ג'ינגר.
הפורמולה לסטודנט היא פורמולה מומלצת כמה ימים לפני הבחינות בשילוב חשיבה חיובית, תזונה נכונה, נשימות עמוקות, יוגה, טאי צ'י, הליכה בערב ליד הים.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)