אקזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקזמה
    איריס
    16/08/2009

שלום,
    לפני כמה שנים (כ 6 עד כמה שזכור לי) רכשתי חולצה שבה קרוב לעורף היתה מדבקה שגרדה לי מאוד בעורף. מאז באותו איזור (כ 2 סמ' קוטרו) מרקם העור השתנה ונראה כמו "כסכסים/שלפוחיות קטנות" ומאוד מגרד. בחורף מעט "רדום" ובקיץ כאשר האיזור חשוף לשמש הגירוד חוזר והאיזור גם אדמומי ומעט נפוח.
    בעבר פניתי לרופא עור שאמר שזאת אקזמה והנחה אותי למרוח משחה מסויימת במשך שבוע ובמשך שבועיים לאחר מכן משחה אחרת. לאחרונה פניתי שוב לרופא עור שאמר אותו הדבר ורשם לי מרשם דומה : NERIDERM FATTY OINTMENT בשבועעיים הראשונים, ובשבועיים הבאים: EUMOVATE OINTMENT . נמסר לי שהטיפול אינו מרפא אלא מקל לזמן מה והתופעה יכולה לחזור. ואכן חזרה ובנוסף נוספו מוקדים נוספים בעורף.

אני מודאגת מהעןבדה שנוספו מוקדים כאלה ( שניים , בעורף)
    אודה לחוות דעתך בנושא.
    ברצוני לדעת האם קיים טיפול נוסף/אחר שיכול לרפא זאת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקזמה

הוספת תגובה

• עור

עדי מנחמי
    17/08/2009

לא צריך להלחץ,שכן זה לא אמור להתפשט לאזורים אחרים.רצוי ,במקביל למשחות ,לקחת צמחי מרפא ,שיעזרו לגוף לטפל בנגעים.
    ישנם צמחים בעלי פעילות אנטי אלרגית כמו סקוטלריה, צמחים בעלי פעילות אנטי-זיהומית ו"מקררי עור" כגון פורסיטיה ויערה יפנית (שנמצאה מחקרית כנוגדת חיידק סטאפילוקוק ופטריות) , צמחים בעלי השפעה מרגיעת עור ו"מקררת דם" כמו שורש האדמונית, צמחים מייבשי לחות פטוגנית(מוגלה או הפרשה עורית) כמו קאפילאריס. אשמח לעמוד לרשותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה

איריס
    17/08/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איריס

יפה שמעוני
    18/08/2009

איריס שלום רב,

השיטה הטובה היותר לטיפול באלרגיות זו שיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות).
    בשיטה זו מאבחנים למה את אלרגית בדיוק ומנקים מהגוף את הרגישות לאותם החומרים שגורמים לאלרגיה מהגוף.

שיטה זו עובדת על התדרים של הגוף ואינה פולשנית.

אשמח לעזור.
    יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת באיפ"ק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקזמה

איריס
    21/08/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו