לחץ דם נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך
    ורד
    17/08/2009

שלום
    אני חולה באי ספיקת לב והייתי מאוזנת בתרופות עד לפני שנה. תמיד היה לי לחץ דם נמוך (תרופות+גנטיקה) אבל הוא לא השפיע עלי 90/60
    נראה לי כשהגעתי לגיל 40 לחץ הדם ירד עוד קצת ועכשיו הוא 100/50 לערך)
    אני סובלת מסחרחורות וכאבי ראש וחולשה כללית . במקביל לנסיונות לשנות תרופות אני רוצה להיעזר השיטות טבעיות. הבנתי שרוזמרין הוא צמח שיכול לעזור ובטוח לי לשימוש.
    השאלה היא כמה פעמים לשתות חליטת תה רוזמרין ביום? האם אפשר לשתות אותה קרה וכן להוסיף לחליטה דבש +לימון? האם יש לך עצות נוספות בכל תחום הרפואה האלטרנטיבית?

תודה מראש
    המסוחררת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם נמוך

הוספת תגובה

• לחץ דם

עדי מנחמי
    17/08/2009

גם דיקור וגם צמחים סיניים מסויימים,עשויים לשפר את מדדי לחץ הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

יפה שמעוני
    18/08/2009

ורד שלום,

מאחר ואת לא מרגישה טוב, אני ממליצה לעשות איבחון יסודי אצל נטורופת מומחה על מנת לבדוק לעומק את מצבך על מנת שתוכלי לקבל יעוץ אישי. התאמה של תזונה נכונה, ניקוי הגוף מרעלים, השלמות של ויטמינים ומינרלים, במידה וחסר.
    את יכולה לשתות תה רוזמרין עם דבש ולימון, או תה עם קינמון 2-3 פעמים ביום. לא בשעות הערב, שלא יפריע לך לישון.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו