מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המון שרלטניםסיגל27/03/2007
התחום של הרפואה המשלימה עמוס בשרלטנים ובמתחזים..ואחרי שנפלתי פעם אחת עם הומאופט שסתם נתן לי תרופות שלא עשו כלום...אני כבר ממש חוששת. מצד אחד - אני מאוד מאמינה ברפואה המשלימה וחושבת שתמיד צריך לתת לה צ'אנס' לפני שמתחילים בטיפולים פולשניים - אבל איך אני אדע להבדיל בין מטפל איכותי לבין שרלטן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
עירית פרידמן27/03/2007הבעיה שאת מעלה קיימת וכואבת כי היא משפיעה על מטפלים טובים וישרי דרך.
לרפואה המשלימה דבק הכתם הזה למרות ששרלטנים קיימים בכל תחום ו"נפילות" קורות הרבה - לצערי, כמעט בכל מקצוע.
אז כמה טיפים, איך בכ"ז להמנע מנפילה בתחום הרפואה המשלימה-
1. עדיף לפנות למטפל דרך המלצה ולא דרך מודעה מפתה .
2. דברי עם המטפל בטלפון ותשאלי כמה שאלות כדי לקבל הרגשה אינטואיטיבית ראשונית.
3. שאלי ובקשי לדעת היכן למד. האם יש לו תעודה והאם הוא שייך לאגוד מקצועי.
באתר האגודה להומאופתיה קלאסית תוכלי למצוא רשימה של מטפלים השייכים לאגודה ושעברו תנאי סף להצטרפות.
4. ספרי על בעייתך בקצרה ושאלי מה הוא חושב ואם יוכל לסייע לך.
כל טוב וחג שמח
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל מקצועי
יפה שמעוני27/03/2007שלום רב,
אם את רוצה מטפל מקצועי תחפשי דרך האגודות המקצועיות.
לאגודה לא מקבל מטפל שלא הציג תעודות של סיום לימודים באחת המכללות המוכרות ע"י האגודות.
בהצלחה,
יפה שמעוני - נטורופתית יו"ר האגודה הישראלית לנטורופתיה ולתזונה טבעית
naturopthia.org* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)