אוזן סתומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן סתומה
    מורן
    15/09/2009

שלום,
    לפני כמה ימים הבחנתי שמשהו באוזן הימנית אצלי השתנה, כאילו יש איזושהי שיכבה שחוסמת אותה. כשהשיער נוגע באוזן אני שומעת אותו אחרת מכשהשיער בא על האוזן השנייה. בשלב מסוים האוזן עשתה רעש וחשבתי שאולי היא תיפתח אבל היא לא. זה לא משהו שקרה לי בעבר, מוזר. כשהבחנתי בזה נזכרתי שיום או יומיים לפני כן נפל לי מהיד מכסה ממתכת והוא השמיע רעש חזק עד כדי בלתי נסבל ואמרתי לאמא שלי אח"כ שנראה לי שהתחרשתי בצחוק, אבל באמת הרגשתי שהרעש הזה כואב לי באוזניים בטירוף.
    בכל מקרה, אף פעם לא טיפלתי באוזניים בשום דרך חוץ מלנקות אותם ומלשים בהם צמר גפן כשהם כאבו כשהייתי קטנה, אז אני לא יודעת אם יש משהו שאני צריכה או יכולה לעשות בקשר לזה...
    אני אמורה לעשות משהו בקשר לזה או לחכות שהאוזן תיפתח או משהו כזה?

תודה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן סתומה

הוספת תגובה

• טיפול באוזן

עירית פרידמן
    15/09/2009

שלום מורן
    את יכולה לחכות עוד כמה ימים.
    אם לא תהיה הטבה במצב כדאי לפנות לרופא לאיבחון ולרפואה משלימה/הומאופתיה לטיפול.
    תחזרי אלינו עוד יומיים - שלושה לדווח על מצבך.
    כל טוב
    עירית פרידמן - 0523915183

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות הופי

עדי מנחמי
    15/09/2009

לשימחתי,רב המקרים של אוזן סתומה נפתרים מיידית ע"י נרות הופי.קראי באתר שלי על הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו