אממ... שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אממ... שאלה
    לי
    13/09/2007

חיפשתי על סינוסים והגעתי לזה- [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2186&s=סינוסים id=link]לכתבה[/a]

אני לא יודעת כלום על הפטרייה הזאת, אבל יש לי את רוב הדברים ב'בדיקה העצמית'...
    אני צריכה לדאוג או להיבדק? יש לי כל הזמן דלקות בגרון ובאוזניים, וגם היה לי שנה שעברה דלת במערות הפנים (היה חמור), קשה לי לנשום ונזלת בלי הפסקה וכל זה גם בקיץ וגם בחורף! ועכשיו יש לי משהו כזה שחם לי ואז אני פשוט קופאת בלי סיבה...
    זה חייב להיות זה או שזה משהו אחר? (ואני בת 13 וחצי אם זה משנה.., וגם לאמא שלי יש כל חורף סינוסיטיס והתקפים של אסטמה..)
    תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אממ... שאלה

הוספת תגובה

• וגם יש לי המון כאבי ראש

לי
    13/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

עירית פרידמן
    13/09/2007

כל מה שאת מציינת מעיד על כך שמערכת החיסון שלך לא פועלת בצורה טובה.
    אני מציעה לך ולאמך לגשת לטיפול הומאופתי כדי שכל הבעיות שאתן סובלות מהן יעברו ותוכלו לעבור את החורף (ואת הקיץ) בצורה יותר נעימה.
    עם השנה החדשה שבפתח כדאי גם להחליט שזו תהיה שנה בריאה ולהשקיע בכך.
    כל טוב ושנה טובה
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

יפה שמעוני
    15/09/2007

לי שלום רב,

לפי התיאורים שלך, כנראה את אלרגית למשהו. יכול להיות מוצרי חלב, (תנסי ללא מוצרי חלב אם יש שיפור), או חומרים מסוייימים, חיות, אבק, מזון, יכולות להיות סיבות רבות לאלרגיה ותבקשי מאמך לקחת אותך לאיבחון ברפואה טבעית, הומאופת, או נטורופת, או מי שמטפל בשיטב בשם איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות) ואולי באותה הזדמנות גם היא תטפל בסינוסים שלה.

בהצלחה,
    ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת באיפ"ק.
    tevamed.net

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו