פטריה וגינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינלית
    דלית
    21/11/2009

שלום,
    כבר זמן רב שיש לי פטריה וגינלית מגרדת שלא נרפאת באמצעות משחות שונות, וכן מהפרשה צהובה מרובה מהאזור . בחצי שנה האחרונה התחלתי לסבול גם מבעיות במערכת העיכול כגון גזים, עצירות, שלשולים. לאחר קריאת כתבה על קנדידה התחלתי בדיאטה בשילוב פרוביוטיקה, ואכן, הגרד וההפרשות נעלמו. יחד עם זאת, הורדתי לחלוטין גלוטן מהתפריט והרגשתי אף השתפרה יותר. ובכל זאת, הפטריה עצמה עדיין נמצאת, ומדי פעם כשאני קצת מרשה לעצמי לחרוג מהדיאטה אני חשה שוב בגרד מועט והפרשה מועטת לבנה/צהובה. מה עליי לעשות על מנת להיפטר לחלוטין מהפטריה? האם טיפול מקומי הוא הפיתרון הפעם, לאחר שכבר התחלתי בדיאטה, או שמא עליי להחמיר את הטיפול הפנימי?
    האם נכון הוא שקנדידה רב מערכתית יכולה לגרום לאלרגיה לגלוטן? האם זה גם נכון ההיפך - שאלרגיה לגלוטן יכולה לגרום לקנדידה? בבדיקות הדם לא נמצא שיש לי אלרגיה לגלוטן, אולם מיד עם הפסקת אכילת הגלוטן חשתי בהקלה משמעותית בסימפטומים במערכת העיכול, יותר ממה שהרגשתי כשהדיאטה היתה רק דיאטת קנדידה.
    בברכה וסליחה על האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינלית

הוספת תגובה

• דלית

יפה שמעוני
    23/11/2009

דלית שלום,

פטריית הקנדידה מקומה במערכת העיכול ומשם היא מתפשטת למערכות נוספות.

טיפול מקומי לא יפתור את הבעיה גם לא דיאטה.

את צריכה לשלב טיפול בעזרת כמוסות "קולורקס" (מבוסס על צמחי מרפא מיוחדים שעוזרים לנקות קנדידה אלביקנס), בשילוב פרוביוטיק ותזונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, אלכוהול לששה שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה שמעוני מפרסמת מוצר שלה בפורום??

שירה
    25/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו