מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן עץ התהלירון04/04/2007
שלום,
הייתי מעוניינת לדעת איך מומלץ להשתמש בשמן עץ התה לרגישויות בפנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
עירית פרידמן04/04/2007אני לא מליצה לך להשתמש בשמן עץ התה לרגישויות בפנים.
אני כן ממליצה לך לטפל ברגישויות הללו בהתיעצות עם איש מקצוע המומחה בנושא-נטורופת, הומאופת וכד'.
כל טוב וחג שמח
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
רויטל04/04/2007האם שמן עץ התה מסוכן? כולם אומרים שהוא סוג של קסם ואני משתמשת בו להרבה פצעים ורגישויות והוא עובד מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה
יפה שמעוני05/04/2007לירון שלום,
בכל צמח וותמצית שמנים אתריים יש גם רעילות, אם מגזימים.
לאחרונה פורסם מחקר שטען ששימוש מוגבר בשמן עץ התה יכול לגרום לנזקים.
תנסי להשתמש בשמן לבנדר לבעיות בפנים.
הלוונדר זה השמן היחיד שאפשר להשתמש בו ישירות על העור מבלי לדלל אותו בשמן בסיס.
הוא יעיל לחידוש תאי עור וצלקות. גם בו אני לא ממליצה להשתמש ללא בקרה. תבדקי קודם אם אין לך רגישות ע"י מריחת טיפה מאחורי האוזן.
בהצלחה,
יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה לרגישות בפנים
דורי אנגל29/04/2007לירון שלום,
אינך מציינת מהי הרגישות שאת סובלת ממנה.
לפצעי בגרות ניתן למרוח מעט שמן על הפצע 2-3 פעמים ביום ליבוש וסילוק.
אפשר גם לנקות באלסבון עץ התה ואחר כך בקרם לחות עץ התה.
השמן הנקי לא לשימוש בזמן הריון והנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)