נזלת שקופה לילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת שקופה לילד בן 3
    מיכל
    24/12/2009

שלום,

בני בן 3 ילד בריא בד"כ, כל החורף הנוכחי הוא מנוזל עם נזלת שקופה שממש נוזלת כל הזמן. כבר הפסקנו לו חלב והוא שותה חלב שיבולת שועל\אורז ורק אוכל גבינה צהובה מבחינת מוצרי חלב.
    הוא נוטה קצת לאטסמה, אמנם ללא תרופות אבל מדי פעם משתעל שיעול יבש ואני עושה לו אינהלציה עם מי מלח וזה עובר. בנוסף כשיש החמרה אני מוסיפה פרובוטיקה וויטמין C.
    איך ניתן לטפל במסגרת תזונה ? אני עוד לא רוצה לפנות לטיפולים מקצועיים....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת שקופה לילד בן 3

הוספת תגובה

• טיפולים מקצועיים

עירית פרידמן
    24/12/2009

שלום מיכל
    אני רוצה להציע לך דוקא כן לפנות עכשיו לטיפולים מקצועיים.
    כשהמצב בצורתו ההתחלתית הטיפול עובד יותר מהר ויותר לעומק.
    מחלה מטבעה היא דבר מתקדם-כדאי תמיד לטפל בהתחלה ולא להגיע למצבים מסובכים יותר.
    שינויים תזונתיים יכולים לסייע אבל הם לא פותרים מצבים כאלה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מיכל
    24/12/2009

אבל, הילד בן 3. אני מעדיפה לנסות טיפול בבית בצורה שתהיה שקופה לו, מאשר לקחת אותו ל"רופא" ולטפל בצורה מקצועית שיכול להיות שתהיה לו לא נעימה. בנוסף יש לו אחות תאומה ולכן טיפול מקצועי יסרבל אותי מאוד.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מיכל
    24/12/2009

אבל, הילד בן 3. אני מעדיפה לנסות טיפול בבית בצורה שתהיה שקופה לו, מאשר לקחת אותו ל"רופא" ולטפל בצורה מקצועית שיכול להיות שתהיה לו לא נעימה. בנוסף יש לו אחות תאומה ולכן טיפול מקצועי יסרבל אותי מאוד.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה

עירית פרידמן
    24/12/2009

ובכ"ז-עוד נקודות למחשבה על טיפול הומאופתי מקצועי.
    1. טיפול הומאופתי לא דורש כל שינוי באורח חיים. הטיפול עדין, נוח וקל ליישום.
    2. התרופה היא כדורים מתוקים שילדים מאד אוהבים למצוץ.
    3. ה"רופא" הוא הומאופת שמשוחח עם הילד, ומשחק איתו - לא בודק, לא דוקר ולא נוגע. הפגישות מועטות מאד -פעם בכמה שבועות.
    4. האחות התאומה-פשוט לא תרגיש שום הבדל בהתייחסות וגם המשפחה לא תדרש לשנות אורחות חיים. כך לא יתווסף כל סירבול לחיים.
    את מוזמנת לקרוא עוד על טיפולים הומאופתיים באתר שלי.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו