מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי שיעול לתינוקתעינבל29/12/2009
שלום, אני אמא לתינוקת בת 8 חודשים, לפני כחודש התחילה לה נזלת שהביאה איתה שיעול נבחני, ושניהם לא עברו לה עדיין.היא מחרחרת הרבה, אין לה חום והכל בסדר איתה הבמשך היום, בלילה השיעול מתגבר, ולפעמיפ מפריע לה לישון טוב. לקחתי אותה לרופאת ילדים, והיא החליטה לעשות לה טיפול באינהלציה במשך יומיים על מנת לראות אם יהיה שיפור במצבה. כמו כן, אני שמה לה בחדר בלילה מכשיר אדים קרים, ומטפטפת לה 2 טיפות שמן אקליפטוס לימוני על הסדין.
שאלתי היא: האם ישנה דרך טבעית לטפל בשיעול והנזלת? והאם יש סכנה באינהלציות?לתשובתכם המהירה אודה מאד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן29/12/2009הטיפול הכי טבעי, קל ונוח שאני מכירה הוא טיפול הומאופתי.
כדאי להתחיל טיפול לפני שהבעיה מתדרדרת לאסטמה ומשאפים למינהם.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבל
יפה שמעוני30/12/2009עינבל שלום,
האם התינוקת יונקת, או אוכלת מבקבוק פורמולה המכילה חלב?
ישנם תינוקות שמפתחים רגישות למוצרי חלב בעיקר חלב פרה, הגורמים לעודף ליחה.
שיטת טיפול שאני ממליצה, זו שיטת איפ"ק (ניקוי אלרגיות מהגוף).
בשיטה זו ניתן לאבחן למה התינוקת רגישה, אם יש בגופה וירוסים, או חיידקים, אלרגיות ולנקותם מהגוף. הטיפול לא פולשני. מהיר וקל.
כ"כ טיפות מפרח הלוטוס עוזרות מאוד לכל סוגי בעיות הליחה. כולל אצל תינוקות.
גם הומאופתיה יכולה לעזור.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)