מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי רפואה משלימה.31/01/2010
אני מעוניינת ללמוד תזונה טבעית או נטרופתיה
קודם כל כמה שאלות, זה נחשב למקצוע טוב "בשוק" ..?מרוויחים טוב?
איפה יותר כדאי ללמוד?רידמן או אורנים??
אורנים בכל זאת מוסד אקדימאי מוכר בישראל ואפשר להשלים שם לתואר ראשון מה שאי אפשר ברידמן
אפשר המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
עדי מנחמי31/01/2010הייתי בוחר ברידמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ללמוד?
יריב כליף03/02/2010כיום אין שום מוסד אקדמי שנותן להשלים לתואר ראשון, אומנם עובדים על זה אך יקח עוד הרבה שנים, כך שכדאי לך לבדוק מי נותן את ההשלמות הנ"ל. בדר"כ אלו השלמות ממכללות מחו"ל והן עולות המון כסף והן אינן מוכרות למועצה להשכלה גבוהה.
המי לבחור?
הייתי בודק מי המורים ,שואל את הסטודנטים על האווירה, המקום וההתנהלות. הקירבה ללימודים גם חשובה.
רידמן נחשבים כיום לבית הספר הטוב ביותר לרפואה משלימה, ואני יודע שהוא לא ייסגר בעוד שנתיים - שלוש,כמו המון בתי ספר שנפתחו. כך שהייתי בוחר בו.
לשאלות, אתם מוזמנים להתקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי רפואה משלימה אבטלה מובטחת
מירב09/02/2010למי שחושב ללמוד רפואה משלימה ומפנטז על כך כדאי שיברח מהר מאד לפני
שהוא יבזבז 120 אלף שקל ו4 שנים על לימודים שלא יכניסו לו אגורה אחת ויצרפו אותו למעגל מובטלים בוגרים שמי שצוחק כל הדרך אל הבנק הם בעלי בתי הספר ( אנשים פרטיים שפתחו עסק ללימודים )
אני בוגרת רידמן מלפני 3 שנים וכל המחזורים שלמדו איתנו לא עוסקים בתחום.
במקרה הטב אתם תעבדו בספא ( עיסויים ) בגדול אין לכם שום סיכוי לקבל טלפונים.
זו הזהרה כנה למי שעומד ליפול בפח כמונו שעדיין מלקקים את הפצעים של ההפסדים.
מירב שעובדת כיום בחברת פלאפון אחרי 4 שנים ברידמן שהלכו לאיבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)