טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני יומיים נעלם לי הקול לגמרי, איני מצליחה לדבר בכלל. רופא שבדק אמר שיש לי וירוס על מיתרי הקול, ועלי לשתוק ולשתות רק קר. והיום נוספו שיעולים יבשים וכואבים. האם ישנו פיתרון מהיר להקל על המצב? תודה מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיקי יש פתרונות שיקלו על המצב ויש כאלה שיטפלו מהשורש. הומאופתיה נועדה להעלים מהשורש אבל התאמה של תרופה הומאופתית מחייבת פגישה עם הומאופת. אם את לא זמרת או בעלת מקצוע שתלויה במיתרי הקול אני ממליצה לך לעשות כעצת הרופא לשתוק ולשתות משקאות חמים שמקילים על המצב - תה בבונג-קמומיל, חלב עם דבש. אם את תלויה במיתרי הקול לעבודתך אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי. כל טוב עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר