מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידה - אלרגיות - ליחה ?אדוה13/02/2010
לפני כ- 10 חודשים התחלתי טיפול אצל נטורופת, בקנדידה. לא התרשמתי במיוחד מהמטפל אבל המשכתי בטיפול למשך חצי שנה. בשלב מסוים אף הפסקתי להתייעץ איתו.
כשסיימתי את החצי שנה, החזרתי כל מיני פריטים לדיאטה ותופעות רבות חזרו אצלי - ליחה, גירודים באוזניים,גזים וכו'. היתה תחושה כאילו הקנדידה חזרה לחגוג ולמרות שהורגש שהטיפול עזר חלקית, היתה כמובן אכזבה קשה שהטיפול לא ניצח את כל הסימפטומים.
כעת, החלטתי לחפש מישהו שאני בוטחת בו להמשיך ולטפל בתופעות. אני רוצה לגמור עם זה!
אולם אין הדברים פשוטים. נראה לי שהייתי רוצה ללכת לקינסיולוג ולהוריד מהתפריט דברי מזון שאני כנראה אלרגית אליהם אבל אינני יודעת למי ללכת.
האם יש המלצה על שיטת טיפול? או מטפל באזור ת"א?
האם מישהו יכול להושיט יד ולהציע טכניקה שתהיה הוליסטית אבל שגם תתן המלצות תזונתיות?
אשמח במהרה.... כבר נואשתי מלנסות למצוא משהו בעושר הזה של האפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה טיפול
עירית פרידמן14/02/2010שלום אדוה
נראה שהטיפול הקל על הבעיה אבל לא פתר אותה ולכן עם החזרה לתפריט הרגיל הבעיה שבה להציק.
אפשר להבין כשאת אומרת ש"את רוצה לגמור עם זה..." זה טבעי. כולנו רוצים לגמור עם הבעיות שמציקות לנו. כדי לדעת במה לבחור ולהתאכזב פחות יש צורך להבין את הבעיה לעומק ואת דרכי הפיתרון המוצעות.
נראה לי שהמלצות תזונתיות כבר יש לך ועליך לשלב אותן בדרך טיפולית שתפתור את הבעיה מהשורש.
הומאופתיה מכוונת לפתור בעיות לעומק, אני ממליצה לך לקרוא קצת על הומאופתיה ועל גישות אחרות ולהחליט מה מתאים לך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדוה
יפה שמעוני14/02/2010אדוה שלום,
היום ניתן לטפל בקנדידה בעזרת כמוסות המיועדות לכך ב30 יום בלבד.
תזונה בלבד לא מספיק.
את צריכה לנקות לחלוטין את הפטריה מהגוף (בעזרת הכמוסות בשילוב תזונה נכונה) על מנת שלא תחזור .
פרטים מלאים את יכולה למצוא באתר על הקנדידה
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתת מענה
אסף21/02/2010אשמח לתת מענה אך דעי לך קנדידה דורשת המון השגחה על תזונה נכונה ועל הרבה עבודה עצמית (נפש) אחד הדגשים בה הוא להקפיד להימנע מקמח לבן סוכר לבן ולעבור לחיטה מלאה או לחמי דגנים, אשמח לתת מענה שבוע טוב אסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)