מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    סתיו
    10/04/2007

האם יש משהו טבעי שניתן לעשות בשביל להסדיר את המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• הטיפול במחזור לא סדיר

רמון ולמן
    10/04/2007

סתיו שלום
    מחזור לא סדיר ניתן להסדיר באמצעות הרפואה הסינית ע"י מרשם תרופתי של צמחי מרפא או באמצעות הדיקור הסיני. אני באופן אישי ממליץ יותר על השימוש בצמחים במקרה זה.
    אל תקחי מרשם כלשהו לפני שעברת אבחנה מקצועית ע"י מטפל שיבדוק מה מקור\סיבה לאי סדירות המחזור. למטפל חשוב לדעת האם ישנם סימנים נוספים כגון כאבים, נפיחויות, שינויי מצב רוח, אופי הדימום(רב\מועט, עם או בלי גושים) משך הדימום וכו'.
    בהתאם לנתונים אמור המטפל להרכיב מרשם שיוכן בבית המרקחת.
    כדאי לך לנסות את הטיפול הסיני לפני שאת מקבלת טיפול הורמונלי כזה או אחר.
    בהצלחה
    רמון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סתיו
    10/04/2007

מה יכולה להיות הסיבה למחזור לא תקין?
    (יש לי דימום מאסיבי כולל כאבים והפסקתי את הגלולות לפני חצי שנה בערך, לאחר 10 שנים של גלולות) אני מניחה שמדובר בחוסר איזון כלשהו..אבל הייתי שמחה לשמוע בדיוק ממה זה נובע.

אגב - יש לי ליד הבית חנות טבע שמוכרת עשבי מרפא לחליטה. יש שם המון סוגים - האם יש תה ספציפי שהיית ממליץ לי לשתות?
    אני רוצה להכין את הגוף לפוריות והריון....

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מאסיבי

רמון ולמן
    10/04/2007

סתיו
    אם יש דימום מאסיבי וכאבים זה עניין המצריך טיפול מקצועי. אין מה ללכת לבית טבע או בית מרקחת ללא בדיקה מוקדמת, אבחנה והמלצה לטיפול.
    הסיבות יכולות להיות מגוונות.
    אני ממליץ לעבור בדיקה זו לפני כניסתך להריון.
    בברכה
    רמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה קלאסית

עירית פרידמן
    10/04/2007

שלום סתיו
    הומאופתיה קלאסית היא הטיפול הטבעי ביותר לגוף, מכיון שהוא מעודד את הכוחות הטבעיים של הגוף לפעול להסדרת הבעיות.
    הגוף הוא בעל יכולות אינסופיות "לתיקון" בעיות אלא שלפעמים "התוכנה" המתקנת משתבשת ויש מחלה/קושי/בעיה. במצב הזה נחוצה תרופה הומאופתית שביכולתה להשיב את התוכנה למצב מתוקן.
    כל חומר "טבעי" אחר המוכנס לגוף הוא חומר כימי כלשהוא מהטבע או מהמעבדה שמהווה עזרה חיצונית לגוף. הרמדי ההומאופתית ניתנת כתרופה נטולת חומר כימי כלשהוא.
    .
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה מורכבת התרופה ההומאופטית?

סתיו
    10/04/2007

האם זה מתמציות צמחים? פירות? שמנים?

ממה מכינים את זה?

ואיזה סוג של חומרים אני צריכה בשביל להסדיר את המחזור? (באופן כללי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרכב התרופה

עירית פרידמן
    15/04/2007

מקורן של התרופות הומאופתיות בכל חומרי הטבע ביקום- מן החי הצומח והדומם.
    קיימות אלפי תרופות כאלה.
    יתרונן של התרופות הללו בדילול הרב שהן עוברות כך שלא נותר בהן כל חומר רעיל שיכול לגרום לתופעות לואי.
    את התרופה שתעזור לך בעינייני המחזור יש צורך להתאים אליך ולכן ניתן לעשות זאת רק לאחר ש"לומדים" מי את. ז"א בפגישה אישית.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו