מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא סדירסתיו10/04/2007
האם יש משהו טבעי שניתן לעשות בשביל להסדיר את המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול במחזור לא סדיר
רמון ולמן10/04/2007סתיו שלום
מחזור לא סדיר ניתן להסדיר באמצעות הרפואה הסינית ע"י מרשם תרופתי של צמחי מרפא או באמצעות הדיקור הסיני. אני באופן אישי ממליץ יותר על השימוש בצמחים במקרה זה.
אל תקחי מרשם כלשהו לפני שעברת אבחנה מקצועית ע"י מטפל שיבדוק מה מקור\סיבה לאי סדירות המחזור. למטפל חשוב לדעת האם ישנם סימנים נוספים כגון כאבים, נפיחויות, שינויי מצב רוח, אופי הדימום(רב\מועט, עם או בלי גושים) משך הדימום וכו'.
בהתאם לנתונים אמור המטפל להרכיב מרשם שיוכן בבית המרקחת.
כדאי לך לנסות את הטיפול הסיני לפני שאת מקבלת טיפול הורמונלי כזה או אחר.
בהצלחה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סתיו10/04/2007מה יכולה להיות הסיבה למחזור לא תקין?
(יש לי דימום מאסיבי כולל כאבים והפסקתי את הגלולות לפני חצי שנה בערך, לאחר 10 שנים של גלולות) אני מניחה שמדובר בחוסר איזון כלשהו..אבל הייתי שמחה לשמוע בדיוק ממה זה נובע.
אגב - יש לי ליד הבית חנות טבע שמוכרת עשבי מרפא לחליטה. יש שם המון סוגים - האם יש תה ספציפי שהיית ממליץ לי לשתות?
אני רוצה להכין את הגוף לפוריות והריון....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מאסיבי
רמון ולמן10/04/2007סתיו
אם יש דימום מאסיבי וכאבים זה עניין המצריך טיפול מקצועי. אין מה ללכת לבית טבע או בית מרקחת ללא בדיקה מוקדמת, אבחנה והמלצה לטיפול.
הסיבות יכולות להיות מגוונות.
אני ממליץ לעבור בדיקה זו לפני כניסתך להריון.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה קלאסית
עירית פרידמן10/04/2007שלום סתיו
הומאופתיה קלאסית היא הטיפול הטבעי ביותר לגוף, מכיון שהוא מעודד את הכוחות הטבעיים של הגוף לפעול להסדרת הבעיות.
הגוף הוא בעל יכולות אינסופיות "לתיקון" בעיות אלא שלפעמים "התוכנה" המתקנת משתבשת ויש מחלה/קושי/בעיה. במצב הזה נחוצה תרופה הומאופתית שביכולתה להשיב את התוכנה למצב מתוקן.
כל חומר "טבעי" אחר המוכנס לגוף הוא חומר כימי כלשהוא מהטבע או מהמעבדה שמהווה עזרה חיצונית לגוף. הרמדי ההומאופתית ניתנת כתרופה נטולת חומר כימי כלשהוא.
.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה מורכבת התרופה ההומאופטית?
סתיו10/04/2007האם זה מתמציות צמחים? פירות? שמנים?
ממה מכינים את זה?
ואיזה סוג של חומרים אני צריכה בשביל להסדיר את המחזור? (באופן כללי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרכב התרופה
עירית פרידמן15/04/2007מקורן של התרופות הומאופתיות בכל חומרי הטבע ביקום- מן החי הצומח והדומם.
קיימות אלפי תרופות כאלה.
יתרונן של התרופות הללו בדילול הרב שהן עוברות כך שלא נותר בהן כל חומר רעיל שיכול לגרום לתופעות לואי.
את התרופה שתעזור לך בעינייני המחזור יש צורך להתאים אליך ולכן ניתן לעשות זאת רק לאחר ש"לומדים" מי את. ז"א בפגישה אישית.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)