מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צרידות בגרוןסימה09/04/2010
בוקר טוב
לפני כחודשיים הייתה לי דלקת בגרון שטופלה באנטיביוטיקה הדלקת עברה אבל מאז אני סובלת מצדירות (כנראה שלא נתתי לגרון שלי מספיק מנוחה בגלל שאני מדברת המון בטלפון מתוקף עבודתי)פניתי לרופא אף-אוזן-גרון לפני כ-3 שבועות הוא נתן שוב פעם אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום
ואמר להמעיט בדיבור כי יש לי יבלות על מיתרי הקול ושטף דם על המיתר הימני.
בזמן הזה המעטתי בדיבור לקחתי את האנטיביוטיקה ושמעתי בעצת קליניאית תקשורת שאמרה לי לא להרים את הילדים שלי (כך שרוב הזמן הייתי בגובה שלהם)
אתמול הלכתי לביקורת ואמרתי שאני לא מרגישה שום שינוי וקול שלי עדיין צרוד ושומעים את זה הוא אמר שיש לי עדיין שטף דם ויבלות ונתן לי מרשם למשאף עם בודיקוט פעמיים ביום לחודש
מה עושים אני לא רוצה להרעיל את עצמי ובטח לא חודש.
אני צריכה עצה טובה בבקשה
תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברפואה משלימה
עירית פרידמן09/04/2010שלום סימה
אני מסכימה איתך.
נראה לי שאת מקבלת יותר מדי תרופות כימיות שלא מביאות להקלה.
לכן נכון עבורך לחפש שיטות טיפול נוספות ותחום הרפואה המשלימה יכול לספק מענה נרחב לבעיה.
כהומאופתית אני יכולה להעיד על ניסיון טוב ויכולת טובה של ההומאופתיה לרפא ולהקל על הבעיה.
אם תרצי הסבר רחב יותר רק תשאלי.....
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)