כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    מיכל
    04/05/2010

לאחרונה היה לי כאב ראש חזק מאוד וכאבה לי הבטן והיו לי בחילות. שתיתי מים הלכתי לישון והכאב לא עבר לקחתי כדור והכאב לא עבר.. אחרי זמן רב הכאב התחיל לעבור. הכאבים התחילו לפתע אחרי שאכלתי קורנלפקס עם חלב.
    אתמול הרגשתי טוב לגמרי ואז אכלתי קורנלפקס [הצהוב הזה] עם חלב ופתאום שוב התחילו הכאבי ראש לחזור.
    אני כמעט בטוחה שלקורנפלס יש קשר לכאבי ראש האלה ואני מפחדת לאכול אותו שוב ולהתסכן בכאב ראש נוסף.
    האם אפשרי שהכאבים נגרמים מזה או שזה סתם צירופי מקרים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• יכול להיות

עירית פרידמן
    04/05/2010

יכול להיות שאת רגישה לחלב או לקורנפלקס ויכול להיות שזה צרוף מקרים.
    קשה ולא אחראי לתת אבחנה כאן.
    אני ממליצה על איבחון מסודר אצל מומחה כלשהו
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

יפה שמעוני
    06/05/2010

מיכל שלום,

אם את אלרגית למוצרי חלב ותירס, או אחד מהם ,תפסיקי לאכול אותם לחודש ותראי אם הכאבים והרגישות חולפת. האם את גם רגישה לאחר שאת אוכלת מתוקים?

תיתכן אלרגיה למוצרי חלב פרה וגם למוצרי תירס. אם גם למתוקים כדאי לבדוק הימצאות פטריית הקנדידה, תולעים ופרזיטים במע' העיכול.

מומלץ שתעברי איבחון יסודי אצל נטורופת, או מטפל באיפק.

בברכה,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו