מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3 מרווה מרושתתליאה05/05/2010
שלום
אני בחורה בשנות העשרים, התחלתי לטול אומגה 3 מסוג מרווה מרושתת , יש לי חוסר איזון הורמונלי אשר מתבטא במחזור עם דימום כבד ותופעות של תסמונת קדם וסתית, שמעתי שזה יעזור לאיזון הההורמונים , באמת במחזור הראשון כבר לא היו קרישי דם והמחזור היה פחות כבד. וכרגע אני לפני המחזור הבא ויש לי דימומים מועטים בצבעי חום כהה, אני חושבת שזה הקדמה למחזור אבל אני לא אמורה לקבל אותו כרגע, נראה כי הוא מקדים לי בשבוע , האם זה תופעות של נטילת אומגה?......... האם להמשיך לקחת את האומגה?...
אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאה
יפה שמעוני06/05/2010ליאה שלום,
אם זה שיפר לך את ההרגשה, כדאי להמשין לקחת.
לאיזון הורמונלי יש טיפולים נוספים, שצריך להתאים לך אישית.
האם את אנמית? לנשים אנמיות יש דימום יתר.
בברכה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאה06/05/2010היי
תודה על התגובה..:)
כן אני גם אנמית בנוסף, ובאמת קיבלתי מחזור והוא הפעם היה קצת כבד מהרגיל
בלי יותר מדי גושים כמו פעם, אבל יחסית כבד.
האם האומגה עוזרת לדלל את כמות הדם? איך אני אדע אם זה משפיע עליי לטובה? כי לא הקדים לי המחזור בשבוע הרבה מאוד זמן בדר"כ מגיע לי המחזור כל 28 יום.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)