טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב: לפני שבועיים התחלתי טיפול נטורופתי לקנדידה. בשבוע הראשון היו לי כאבי ראש חזקים (אני לא סובלת לעולם מכאבי ראש) והם חלפו. שבוע לאחר מכן התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר, והרופא א.א.ג אמר שיתכן שמדובר בזיהום. רציתי לדעת האם יתכן שבעקבות התחלת טיפול חדש יכולות להיות תופעות כאלה שקשורות בניקוי הגוף? מודה נראש:_)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניקוי הקנדידה אינו גורם לזיהום. בלי שום קשר יתכן ותפסת זיהום. בזמן הניקוי הגוף יותר רגיש לכן יש לשלב תזונה נכונה וחיזוקים. אני ממליצה לעשות ניקוי מע' הלימפה בעזרת הומאופתיה - הומוטיקסולוגיה. R60, או לימפיוסוט. להשיג בבתי מרקחת הומאופתיים. לקחת לפי ההמלצות הרשומות על המוצר.
בהצלחה,
יפה שמעוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר