מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באקנהליאת26/05/2010
שלום רב
אני בת 18 סובלת מאקנה קשה. כעת אני מנסה להילחם בו ואכן אני הפסקתי לאכול מוצרי חלב אשר משפעים על מצב האקנה שלי. לאחרונה שאלתי אחות מוסמכת האם ישנם מוצרים טבעיים נגד אקנה והיא המליצה לי על כדורי פרופוליס(2 ביום),אבץ(2 ביום),ומשחת פרופוליס ,וגם שמרי בירה (2 כדורים 3 פעמים ביום=6).. עכשיו קראתי כי שמרי הבירה "מבריחים סידן"
ורציתי לדעת האם הדבר נכון ויכול לפגוע בי כיוון שאני לא אוכלת מוצרי חלב? כמו כן האם הדבר יכול להביא להשמנה\התנפחות?
והאם מותר לשתות אלכוהול עם אותם כדורים(במיוחד עם שמרי הבירה)? וגם האם זה יכול להפסק את האקנה לתמיד? כמו כן אני נוטלת לפעמים רטלין במינון 10\20 האם זה יכול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
יפה שמעוני27/05/2010ליאת שלום,
במקום לעשות כל מיני נסיונות כדאי שתפני ליעוץ מקצועי אצל נטורופת.
אקנה יכולה להיות תוצאה של תזונה לא נכונה, חוסר איזון הורמונלי , רעלים ואלרגיות ואם יש לך פטריה בשם קנדידה יש צורך קודם לנקות אתה לפני כל טיפול אחר, כיון שהיא יכולה להחמיר את מצב האקנה.
בברכה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)