טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    ליאת
    26/05/2010

שלום רב
    אני בת 18 סובלת מאקנה קשה. כעת אני מנסה להילחם בו ואכן אני הפסקתי לאכול מוצרי חלב אשר משפעים על מצב האקנה שלי. לאחרונה שאלתי אחות מוסמכת האם ישנם מוצרים טבעיים נגד אקנה והיא המליצה לי על כדורי פרופוליס(2 ביום),אבץ(2 ביום),ומשחת פרופוליס ,וגם שמרי בירה (2 כדורים 3 פעמים ביום=6).. עכשיו קראתי כי שמרי הבירה "מבריחים סידן"
    ורציתי לדעת האם הדבר נכון ויכול לפגוע בי כיוון שאני לא אוכלת מוצרי חלב? כמו כן האם הדבר יכול להביא להשמנה\התנפחות?
    והאם מותר לשתות אלכוהול עם אותם כדורים(במיוחד עם שמרי הבירה)? וגם האם זה יכול להפסק את האקנה לתמיד? כמו כן אני נוטלת לפעמים רטלין במינון 10\20 האם זה יכול להיות מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• ליאת

יפה שמעוני
    27/05/2010

ליאת שלום,

במקום לעשות כל מיני נסיונות כדאי שתפני ליעוץ מקצועי אצל נטורופת.

אקנה יכולה להיות תוצאה של תזונה לא נכונה, חוסר איזון הורמונלי , רעלים ואלרגיות ואם יש לך פטריה בשם קנדידה יש צורך קודם לנקות אתה לפני כל טיפול אחר, כיון שהיא יכולה להחמיר את מצב האקנה.

בברכה,

יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו