גידול שפיר על בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול שפיר על בלוטת התריס
    רותי
    29/05/2010

שלום רב, לפני כשנתיים אובחנתי כסובלת מהיפר תפקוד של בלוטת התריס + קשר חם על הבלוטה. הקשר בגודל של 1.5 על 3.
    בנוסף אני נוטלת מרקפטיזול לאיזון תפקוד הבלוטה.
    הרופא המליץ לי על ניתוח ואציתי לשאול האם בדרך אלטרנטיבית כל שהיא יש סיכוי שלא אצטרך את הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול שפיר על בלוטת התריס

הוספת תגובה

• מלי

יפה שמעוני
    31/05/2010

מלי שלום,

לכל גידול שפיר בגוף צריך להתייחס כמו להצטברות רעלים, אותם יש לנקות מהגוף.

אני ממליצה לעשות איבחון יסוד אצל נטורופת ומטפל בשיטת אייפק(ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות), על מנת שיתאימו לך את הטיפול הדרוש.

צריך לנקות את מערכת הלימפה, הכבד, מערכת הדם ולעבור לתזונה נכונה.

שווה לנסות לפני שעושים ניתוח.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אלטרנטיבי

עירית פרידמן
    31/05/2010

שלום מלי
    אי אפשר להשיב בצורה אחראית על השאלה שלך מבלי לקבל פרטים נוספים להבנת התמונה הכללית.
    שאלות כמו-מה מטרת הניתוח? עד כמה הוא דחוף? מה האופציות העומדות לרשותך? עד כמה הניתוח קשה? וכד'
    אני יכולה לומר לך באופן כללי ביותר שאם הניתוח לא דחוף אז כדאי מאד להתחיל בטיפול אלטרנטיבי שאם יראה תוצאות יוכל לדחות ואף לבטל את הניתוח.
    כהומאופתית זה התחום שאני יכולה להמליץ עליו בביטחון .
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו