ייבלת וירלית של שלוש שנים לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייבלת וירלית של שלוש שנים לבני
    אביטל
    02/06/2010

אני מבקשת עזרה דחופה, בני בן ה- 11 סובל מייבלת וירלית השורש כף יד ימין מזה 3 שנים. הוא עבר טיפול של פעם בחודש לייבלת ע"י חנקן נוזלי ללא הצלחה וסבל קשה של 3 ימים לאחר הטיפול. אני מבינה שלאחר טיפול בלייזר יש סיכוי גדול שהייבלת תחזור ובגדול לכן אני פונה לעזרה אניחנו מיואשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא להתייאש

עירית פרידמן
    02/06/2010

מניסיוני כהומאופתית אני פוגשת אנשים שהיבלות חוזרות להן אחרי הסרתן בחנקן.
    המלצתי היא ללוות את הילד גם בטיפול הומאופתי כדי לחזק את גופו כך שהיבלות לא יחזרו.
    טיפול הומאופתי מאד קל ונוח לילדים.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלת ויראלית

שרה
    04/06/2010

מכירה את צמח האלוורה? תקטפי עלה וטפטפי את הנוזל על היבלת יום אחרי יום עד לקבלת תוצאות.ניתן לעשות זאת גם עם עלה תאנה. לטפטף את החלב שמופרש מהעלה ישירות ליבלת משך כשבועיים יומיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר מצוין

עופרה
    06/06/2010

לבני היה אותו סיפור. לבסוף הוא טופל בלייזר אצל מומחה, תוך 5 דקות היבלת הוסרה ולא חזרה עד היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו