אוסטאומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאומה
    אורן
    12/06/2010

שלום רב,
    אני כבן 30, לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבי גב חזקים מאוד. לאחר צילומים, נראה שמדובר בגידול שלדי הנקרא אוסטואיד אוסטאומה באיזור חוליה D5. הרופאים העדיפו להימנע מהתערבות כירורגית בשל רגישות המיקום, והוחלט על טיפול תרופתי להקלת הכאבים. במשך השנה האחרונה אני לוקח כדור בשם ארקוקסיה, כדור של 90 מ"ג פעם ב3 ימים. שימוש ממושך בכדור עלול לגרום לבעיות קיבה, כליות ולב. האם קיים איזשהו טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור ואולי להחליף את השימוש בכדורים הללו?
    בברכה,
    אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאומה

הוספת תגובה

• גב

עדי מנחמי
    13/06/2010

כדי לשכך את הכאב העיצבי,ניתן לעשות דיקור.עדיף לא לקחת ארקוקסיה לתקופות ארוכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול משולב

עירית פרידמן
    13/06/2010

לבעיה סבוכה יש צורך בטיפול משולב.
    אני מציעה טיפול מכני-ע"י מטפל בעל ניסיון + טיפול הומאופתי כדי לתת מענה לשורש הבעיה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

אורן
    18/06/2010

עירית,
    תוכלי בבקשה לפרט מעט על מהו טיפול מכני והומאופתי? דוגמאות לטיפולים שונים שיכולים להיות יעילים.
    תודה,
    אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו