מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- same e וגאבאיואב17/06/2010
אני נוטל אומגה 3 950 מיליגרם ו60 מיליגרם q 10 האם אפשר להוסיף לזה same e במינון נמוך או רצוי לקחת בנפרד.
2.האם הגאבא יש לו אפקת מעורר או מרדים האם הוא עוזר כמטווח נוירו טרנסמיטור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון
אהוד סברדליק17/06/2010שלום יואב
ראשית כמו יהודי טוב על כל שאלה אני עונה בשאלה. מדוע אתה לוקח שמן דגים, קיו 10 ?
האם ישנה בעיה בריאותית מסוימת ?
אין בעיה לקחת SAM-E עם התוספים שפרטת ,SAM-E יעזור לכבד לתפקד בצורה יעילה יותר ולכן יכול לעזור בבעיות של כבד שומני .
גאבא הוא חומר שמשמש כחלק מתרכובת של נוירו טרנסמיטורים במערכת העצבים ולמנגנון כניסת כלור (אפקט שדומה לתרופות כמו וואליום) . אך גאבא אינו מרדים, אלא מרגיע וע"י כך הוא עוזר לאדם להרדם. למרות זאת כאשר אני נותן בד"כ גאבא אני מבקש מהאדם שבימים הראשונים לנטילתו לא ייקח אותו לפני נהיגה וזאת משום שאדם מתוח שאינו יישן טוב, ברגע שירגע הוא יהיה בתחילה יותר מנומנם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)