מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מטרידה אותי מאודשלמה מזרחי29/06/2010
אני מבין כאן מדובר ברפואה משלימה, וכאן נוטלים תכשירים טבעיים להרפא. כמו מונבי סאנריידר צמחי בך, וכדומה. ותפיקדם לנקות רעל בגוף ממאכלים תעשיתיים ופירות וירקות אשר אינם אורגניים.
אני סובל מOCD והחלטתי אחרי 30 שנים של נסיונות לא מוצלחים לנסות להרפא מזה. ניסיתי תכשירים טבעיים של סאנריידר ומונבי, וטיפול קוגנטיבי התנהגותי בCBT, וגם בשיטת הEFT, כלום לא עזר. ולאחר 30 שנים מאז לקחתי טופרניל שהוא עשה בדיק הפך גמור מלעזור, נרטעתי לכדורים. ועכשיו לאחר כל ניסיון אני כבר מיואש ומסכים לקחת כדורים פסיכיאטרים רגילים. אבל לאחר שהתגלה לי כולסטרול גבוה, הרופא אמרה לי לעשות דיאטה להוריד אותו בשביל לקחת את הכדורים.
ואחותי הביאה לי מונבי בשביל להוריד כולסטרול. והוא גם מנקה רעל בגוף. ואני חושש שמא הוא יזהה את הכדור וינטרל את פעולתו, ואז אחשוב שהוא לא מתאים ואחליף אותו לכדור אחר שגם השפעתו אחר כך תנוטרל.
איך אני אצא מכל זה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
עירית פרידמן29/06/2010שלום שלמה
יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול בבעיות נפשיות בכלל וב-OCD בפרט באמצעות הומאופתיה.
טיפול הומאופתי לא מרפא ע"י חומרים טבעיים או אחרים אלא ע"י הבנת מקור הבעיה וריפויה מהשורש.
זה גם יבטל את החששות שלך מנטילת תוספים כאלה או אחרים.
טיפול הומאופתי מדויק יכול להביא להקלה שתייתר את הצורך אפילו בכדורים פסיכיאטריים.
כל טוב
עירית פרידמן -0523915183* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג אם זה עוד לא מאוחר
שלמה מזרחי29/06/2010עשינו את כל ההכנות הדרושות עם פסיכיאטר ובדיקות וכבר קנינו את הכדורים.
ראיתי שאת מקבלת בגבעתיים.? אני תושב גבעתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מאוחר
עירית פרידמן29/06/2010אפשר לטפל בהומאופתיה גם במקביל לטיפול פסיכיאטרי.
אפשר גם בינתיים אם עוד לא התחלת בטיפול הפסיכאטרי (בגלל הכולסטרול) להתחיל בטיפול הומאופתי.
אם תרצה גם רק להתייעץ אתה יכול להתקשר.
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלמה מזרחי29/06/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)