תלתן אדום ועוד....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלתן אדום ועוד....
    אתי
    13/07/2010

אני סובלת מעצירויות כרוניות ונפיחויות בבטן.
    אתמול הייתי בחנות טבע ונתנו לי תערובת של שומר,תלתן אדום,קמומיל....כל צמח בנפרד ואמרו לי לערבב הכל ולשתות מהתערובת 3 פעמים ביום.
    לאחר שעיינתי באינטרנט אני לא רואה שום קשר לתלתן האדום ולבעייתי.
    האם הוא כן קשור לבעייתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלתן אדום ועוד....

הוספת תגובה

• תלתן אדום

אהוד סברדליק
    13/07/2010

שלום אתי
    מי שנתן לך את תערובת הצמחים מבין מה הוא עושה כי הוא ניסה לטפל בבעייתך בצורה מקיפה ולא רק בעצירות כסימפטום. 2 הצמחים הראשונים תומכים במערכת העיכול, בגזים, עצירות ונפיחות. תלתן אדום תומך בתיפקודי הכבד בניקוי דם ולעיתים חוסר איזון בכבד גורם לעצירות. מלבד זאת כאשר יש עצירות רעלים שצריכים לצאת מהגוף דרך הצואה נתקעים בגוף והדבר גורם לבעיות כמו כאבי ראש או בעיות עור. תלתן אדום עשיר בנוגדי חימצון ומנקה את הדם מרעלים ולכן יעזור למנוע תופעות של רעלים בדם.
    אם יש לך עצירות קשה והצמחים לא יעזרו הייתי ממליץ לך לבקש בחנות הטבע תכשיר בשם פג-לקס שעובד מצויין על עצירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהוד,האם לשתות 3 כוסות ביום?

אתי
    13/07/2010

הומלץ על התערובת 3 פעמים ביום על קיבה ריקה.
    בנוסף אני שותה רבע כוס אלוורה מידי יום כבר מספר חודשים האם להמשיך?
    אגב פגלקס ובנפייבר הוא אותו מוצר?כי בנפייבר לא עוזר לי כלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

אהוד סברדליק
    13/07/2010

אני ממליץ לך לשתות את המשקה לפי ההמלצה של המוכר ולראות איך זה יגיב
    אני לא מכיר בנפייבר ,אבל לפי השם זה נשמע חומר שקשור לסיבים, פגלקס הוא סוג של שרף שמקיף את הצואה ועוזר לה להחליק החוצה ,הוא טוב לצואה יבשה ,בעוד אם לוקחים סיבים צריך לקחת עימם הרבה מים
    עירית צודקת בכך שבעייתך נראית עמוקה וכדאי לטפל בה לעומק ולא רק בסימפטום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

אבנר חי
    14/07/2010

עצירות הינה קושי בהטלת צואה. קושי זה עלול לגרום לכאבי בטן , נפיחות בבטן וחסימת מעי ע"י צואה. לרוב ב עצירות יש בעיה בתנועתיות המעי. התנפחות הבטן, צואה קשה, הרגשה של חוסר התרוקנות לאחר הטלת צואה הם גם סימנים ל עצירות.

הגורמים ל עצירות:
    חשוב להבין כי עצירות הינה סימפטום ולא מחלה בפני עצמה. כדי לפתור את בעיית העצירות יש למצוא את שורש הבעיה ובה לטפל. על ידי תשאול נטורופתי מקיף ניתן למצוא את שורש הבעיה.
    1.תזונה לקויה, עשירה במזונות מזוקקים ומעובדים ודלה בסיבים, חוסר נוזלים, חוסר פעילות גופנית, הריון, גיל מתקדם, תרופות (כגון תרופות ללב, לכאב ולדיכאון וכמו כן נוגדי חומצה, אנטי היסטמינים וסמים), שימוש תרופות משלשלות הגורמות למעיים עצלות ובחוקנים, מחלות כמו יתר סוכר בדם,
    מחלות אנדוקריניות כגון תת פעילות בלוטת התריס

הטיפול הנטורופתי ב עצירות, הוא בבעיה עצמה ולא בסימפטום המתבטא ב עצירות. הטיפול הראשוני הוא סילוק כל הגורמים הידועים העלולים לגרום ל עצירות. לפי האבחנה שמתקבלת מותאם למטופל תפריט תזונתי, פורמולת צמחי מרפא ותוספי תזונה אשר ביחד מהווים טיפול יעיל ביותר ל עצירות . ישנם צמחי מרפא שעוזרים על ידי תמיכה בגוף ויש שגורמים בצורה אקטיבית ליציאה. הצמחים הגורמים בצורה אקטיבית ליציאה עלולים לגרום למעיים עצלנות, כך שלא כל צמח מרפא נכון וטוב לשימוש במקרי עצירות.
    לפני שימוש בצמחי מרפא יש להתייעץ עם נטורופת, ומומלץ ליטול צמחי מרפא רק במסגרת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתכלות קצת אחרת

עירית פרידמן
    13/07/2010

לום אתי
    אני מציעה לא להסתכל רק על העצירות אלא להרחיב את הפרספקטיבה ולחשוב מה הסיבה העמוקה יותר שמאפשרת את העצירות.
    בד"כ טיפול נכון במקום העמוק מטפל בסימפטום המפריע כך שהוא נעלם ולא חוזר.
    אם נראה לך משהו בתשובתי אני ממליצה לחשוב על הומאופתיה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות כרונית רבת שנים

אתי
    14/07/2010

מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מעצירות,רק שפעם לא ממש התיחסתי לעיניין.
    היום אני יותר שמה לב--אם אני לא שותה עזרים אני יכולה להכנס לשרותים פעם בשבוע אולי!!
    ניסיתי כל מיני תמציות,רסק מעגבניה על קיבה ריקה ,מיצוי שזיפים,שמן זית+לימון,משקווה אלוורה וכלום לא עוזר.
    השאלה אם לרפואה ההומופתית ישנם דברים נוספים וחזקים?כי המצב שלי בעצירות גרוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט כן

עירית פרידמן
    14/07/2010

דוקא בגלל שניסית הכל והמצב עדיין תקוע חשוב לשנות חשיבה ולהבין שאולי זה לא רק קשור למה שנכנס ויוצא במערכת העיכול.
    הומאופתיה היא יותר חזקה ועוצמתית מכיון שהיא רואה את התמונה המלאה.
    בתמונה המלאה כוונתי היא -רואה את מה שמניע את מערכת העיכול או, במקרה שלך, עוצר אותה.
    טיפול במה שעמוק יותר יכול מאד לעזור במקרה שלך אבל גם זה תהליך שעשוי לקחת זמן.
    יתרונו של הטיפול ההומאופתי בכך שהוא יותר קל לביצוע-ז"א פחות שימת דגש על דיאטה ותוספי מזון.
    לא נותר לי אלא-שוב, להמליץ מאד על טיפול הומאופתי.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופט\נטורופט

אתי
    14/07/2010

האם יש הבדל בין נטורופט להמאופט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל מהותי

עירית פרידמן
    14/07/2010

הומאופת מטפל בבעיה העמוקה בעזרת תרופה הומאופתית שמכילה חומרי טבע מדוללים.
    נטורופת מטפל בעזרת התאמה תזונתית ותוספי מזון.
    את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא בצורה יותר נרחבת על הומאופתיה.
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופט\נטורופט

אבנר חי
    15/07/2010

היי, בוקר-טוב
    הומאופט מטפליה בתמציות נוזלים של צמחי מרפא
    נטורופאט יכול להיות גם הומאופט כמו גם מבין ויודע בטיפולי מגע ותזונה.
    נטורופאט מאפשר גישה טיפולית במגוון אפשרויות ברפואה האלטרנטיבית גם בטיפולי אנרגטיים אחרים כמו פרחי באך או צמחי מרפא
    יום טוב
    אבנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבנר

עירית פרידמן
    15/07/2010

רק לתקן טעות-
    הומאופת לא מטפל בתמציות נוזלים של צמחי מרפא......
    התרופות ההומאופתיות מקורן בכל חומרי היקום-מהחי, הצומח והחומרים.
    התרופות ההומאופתיות אינן תמציות אלא חומרי טבע מדוללים (ההיפך מתמצית) לכן בתרופה ההומאופתית אין למעשה "חומר" כימי.
    התרופות ההומאופתיות ניתנות בנוזל או בכדורים מתוקים.
    נטורופת יכול להיות הומאופת אם למד ומיישם הומאופתיה וגם ההיפך נכון. הומאופת יכול להיות נטורופת אם למד ומיישם המלצות תזונתיות ותוספי מזון.
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעירית

אבנר חי
    16/07/2010

כל דילולו של תמציות צמחים עד כדי הפיכתם לאנרגיה של עצמם הן עדייין תמציות צמחים
    אני מודה לך על תשומת ליבך ועל ההערה אשר העברת אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלתן אדום ועוד....

אבנר חי
    14/07/2010

עצירות הינה קושי בהטלת צואה. קושי זה עלול לגרום לכאבי בטן , נפיחות בבטן וחסימת מעי ע"י צואה. לרוב ב עצירות יש בעיה בתנועתיות המעי. התנפחות הבטן, צואה קשה, הרגשה של חוסר התרוקנות לאחר הטלת צואה הם גם סימנים ל עצירות.

הגורמים ל עצירות:
    חשוב להבין כי עצירות הינה סימפטום ולא מחלה בפני עצמה. כדי לפתור את בעיית העצירות יש למצוא את שורש הבעיה ובה לטפל. על ידי תשאול נטורופתי מקיף ניתן למצוא את שורש הבעיה.
    1.תזונה לקויה, עשירה במזונות מזוקקים ומעובדים ודלה בסיבים, חוסר נוזלים, חוסר פעילות גופנית, הריון, גיל מתקדם, תרופות (כגון תרופות ללב, לכאב ולדיכאון וכמו כן נוגדי חומצה, אנטי היסטמינים וסמים), שימוש תרופות משלשלות הגורמות למעיים עצלות ובחוקנים, מחלות כמו יתר סוכר בדם,
    מחלות אנדוקריניות כגון תת פעילות בלוטת התריס

הטיפול הנטורופתי ב עצירות, הוא בבעיה עצמה ולא בסימפטום המתבטא ב עצירות. הטיפול הראשוני הוא סילוק כל הגורמים הידועים העלולים לגרום ל עצירות. לפי האבחנה שמתקבלת מותאם למטופל תפריט תזונתי, פורמולת צמחי מרפא ותוספי תזונה אשר ביחד מהווים טיפול יעיל ביותר ל עצירות . ישנם צמחי מרפא שעוזרים על ידי תמיכה בגוף ויש שגורמים בצורה אקטיבית ליציאה. הצמחים הגורמים בצורה אקטיבית ליציאה עלולים לגרום למעיים עצלנות, כך שלא כל צמח מרפא נכון וטוב לשימוש במקרי עצירות.
    לפני שימוש בצמחי מרפא יש להתייעץ עם נטורופת, ומומלץ ליטול צמחי מרפא רק במסגרת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו