מה הכי מתאים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הכי מתאים ?
    דנה
    13/07/2010

ערב טוב,
    שמי דנה , 36.
    אני מאוד רוצה להעזר ברפואה אלטרנטיבית לבעיות בריאות שמלוות אותי כבר כמה שנים: עייפות, מחסור בברזל, בעיות עיכול, רגישות לחום וכו'.
    אם תוכלו בבקשה לייעץ לי מהו הטיפול שיכול להתאים אודה לכם מאוד. (מעדיפה טיפול המשלב מגע)
    תודה רבה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הכי מתאים ?

הוספת תגובה

• מה הכי מתאים?

אבנר חי
    14/07/2010

יש טיפול נוסף על ההצעות אשר נרשמו והוא טיפול ברפלקסולוגיה. אשר הינו טיפול מגע ומטפל בבעיות אשר ציינת.
    בתישאול נטורופתי ניתן לאבחן את הסיבות הראשוניות לבעיות אשר הזכרת ובכך לבנות טיפול המשלב טיפול תזונתי, צמחי מרפא ומגע
    יום טוב, אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

עדי מנחמי
    15/07/2010

כפי הנראה בעיותייך קשורות לבעיית ספיגה.ניתן לטפל בבעיה ע"י צמחים ושטיפת מעיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי מתאים

עירית פרידמן
    15/07/2010

לפי דעתי המשוחדת הכי מתאים זה הומאופתיה (אני אומרת את זה מניסיון)
    מאידך הומאופתיה לא עוסקת במגע ולכן אולי זה לא מתאים לך כרגע.
    המלצתי היא לשלב טיפול מגע כמו שיאצו עם הומאופתיה שהיא טיפול שנערך רק אחת לחודש או יותר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו