מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הכי מתאים ?דנה13/07/2010
ערב טוב,
שמי דנה , 36.
אני מאוד רוצה להעזר ברפואה אלטרנטיבית לבעיות בריאות שמלוות אותי כבר כמה שנים: עייפות, מחסור בברזל, בעיות עיכול, רגישות לחום וכו'.
אם תוכלו בבקשה לייעץ לי מהו הטיפול שיכול להתאים אודה לכם מאוד. (מעדיפה טיפול המשלב מגע)
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הכי מתאים?
אבנר חי14/07/2010יש טיפול נוסף על ההצעות אשר נרשמו והוא טיפול ברפלקסולוגיה. אשר הינו טיפול מגע ומטפל בבעיות אשר ציינת.
בתישאול נטורופתי ניתן לאבחן את הסיבות הראשוניות לבעיות אשר הזכרת ובכך לבנות טיפול המשלב טיפול תזונתי, צמחי מרפא ומגע
יום טוב, אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
עדי מנחמי15/07/2010כפי הנראה בעיותייך קשורות לבעיית ספיגה.ניתן לטפל בבעיה ע"י צמחים ושטיפת מעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי מתאים
עירית פרידמן15/07/2010לפי דעתי המשוחדת הכי מתאים זה הומאופתיה (אני אומרת את זה מניסיון)
מאידך הומאופתיה לא עוסקת במגע ולכן אולי זה לא מתאים לך כרגע.
המלצתי היא לשלב טיפול מגע כמו שיאצו עם הומאופתיה שהיא טיפול שנערך רק אחת לחודש או יותר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)