שאלה בנושא טיפול ברפואה משלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא טיפול ברפואה משלימה
    יוסי
    29/07/2010

שאלה חשובה
    אימי בת 68 וסובלת ממספר בעיות רפואיות: בעיות אורולוגיות בכיס השתן ואבנים בכליות, סוכרת (ללא הזרקת אינסולין יומית), פפילדמה (בצקת באיזור עצבי הראיה).
    היא כמובן מטופלת בידי מיטב הרופאים, כל אחד בתחומו. אבל הייתי מעוניין שהיא תקבל טיפול משלים אלטרנטיבי.
    שאלתי היא – איזה לדיסציפלינה של רפואה אלטרנטיבית כדאי לפנות בבעיות מסוג אלה? האם נראה שהדבר יכול לעזור?

תודה,
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפואה שלמה

אהוד סברדליק
    29/07/2010

שלום יוסי
    לאימך יש בעיה מורכבת שכוללת בתוכה כמה מערכות ומצריכה טיפול ממושך. מנסיוני אני יודע שנטורופתיה, הומאופתיה, רפואה סינית,רפואה הודית ורפלקסולוגיה יכולים לעזור ולטפל בשורש הבעיה ולא בסימפטומים. אני חושב שמעבר לכלי חשוב המטפל/ת הנכון שיתאים ולאימך יהיה תקשורת טובה עימו.
    ציינת שאתה מחפש עבורה מטפל ולא היא שמבקשת, אם כך הדבר וזהו נסיונה הראשון ברפואה משלימה גם טיפול דרך קופת החולים שבה היא מטופלת יכול להיות מתאים, היום לכל קופת חולים יש סל של מטפלים ברפואה אינטגרטיבית שהיא תוכל להתנסות בו .
    ברפואה הסינית הרבה פעמים בעיות של סכרת ובעיות כליות כפי שתארת קשורים לבדידות ולפחד להיות לבד בזיקנה, אם אכן זו חלק מהבעיה ההיתי ממליץ לאימך, בנוסף לטיפול משלים, למצוא חוג או עיסוק מחוץ לבית רצוי עם קבוצת אנשים בגילה.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו