מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי טיפול בצלקות,כוויות.עדן30/07/2010
שלום רב
אפשר בבקשה להמליץ לי על טיפול לפצעי אקנה?
יש לי סימן אחד,שנראה כמו כוויה בפנים,אבל הסימן הזה לא עבר לי כבר 8 חודשים.
הרופאים אמרו לי שזה "היפרפיגמנטציה" עדינה
אין לי מושג מה זה,אמרו לי שזה יכול להיות שזה יעבור
ויכול להיות שלא,ויכול להיות שזה רק יחמיר. אני ממש מיואש מזה.
הרופא גם אמר לי שזה בגלל מזג האוויר,ובקיץ הפצעים לא עוברים מהר,והכי טוב זה בחורף,
אני חושב שזה מספיק זמן,ואין טעם לחכות יותר.
הבנתי שיש פיליג. השאלה שלי אם פילינג אז איזה עדיף?
ארביום,פיקסלים,צמחי,בנוני,עמוק, יש כל כך הרבה,וגם לא נראה לי שאני צריך לכל הפנים,כי זה רק סימן אחד בלבד. אם יש משהו נקודתי הייתי נורא שמח אם תמליצו לי .
ואם אפשר גם מקום בבקשה לטיפול שאתם ממליצים לי.
ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי טיפול בצלקות,כוויות.
אבנר חי30/07/2010שלום לך
עם צמחי מרפא ניתן להגיע לרמה של כמעט ולא יהיו סמני כויות
כדאי לפנות ל"ראן צמחים" אשר בקיבוץ נחשולים, ולעניות דעתי יתנו לך פתרונות טובים לבעיה אשר העלית
אפשר למצא את מספר הטלפון שלהם באתר האינטרנט
שבת נעימה לך
אבנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
עדי מנחמי30/07/2010ברפואה הסינית עושים אבחנה בין כמה סוגי אקנה והטיפול הינו יעיל בד"כ.לגבי הפיגמנטציה, אני לא בטוח שפילינג יעזור.יש סיכוי שטיפול לניקוי רעלים ע"י צמחי מרפא ישפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור קוסמטי
אהוד סברדליק30/07/2010ישנם מטפלים שעושים דיקור קוסמטי ויכולים לעזור בבעיה שכאזת, תרשמי את המילה "דיקור קוסמטי" באינטרנט ויופיעו הרבה מטפלים שמתמחים בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות אנשים :)
עדן01/08/2010בס"ד
מודה לכם מאוד :)
תודה על התגובות המהירות.
ושבוע מצויין נעים וקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)