אלוורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלוורה
    יובל
    12/08/2010

שלום ראיתי ברשת חנויות מדיקה בקבוקים של מיץ אלוורה 100 אחוז בלי תוספות וגם אורגני ובלי חומרים משמרים השאלה שלי עם הוא עדיין מאוד תורם לבריאות כפי שרשום? ועם הוא עדיין מכיל את כול הויטמינים והאנטי אוקסידנטים שאמורים להיות ב?ו כי כפי שידוע לי שהערך התזונתי והויטמינים למיניהם נעלמים ישר אחרי שהוא נסחט כי אין חומר משמר לפי הוראות השימוש הבקבוק אמור להספיק לחודש העם במשך החודש הזה עדיין ישאר בו הערך הבריא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלוורה

הוספת תגובה

• אלוורה

אבנר חי
    12/08/2010

התשובה שלי ביחס לשאלתך היא באיזה אופן יצרו את המיצון ובאיזה טמפרטורה זה יוצר. ומי מאשר את מה שכתוב על תווית הבקבוקון.
    תשובה רצינית תינתן לאחר בחינה של הבקבוק עצמו .
    בדרך כלל לדעתי חברה כמו מדיקה מוכרת מוצרים טובים ואיכותיים
    יום טוב
    אבנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוורה שלא מתחמצן

ORA GEVA
    24/08/2010

שנים אני משתמשת במוצרי אלוורה מיוצבת ופעילה .(פטנט יחודי ללא חמצון)אחד מהמוצרים שינה את בריאותי ואשמח לשתף את המעונינים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו