סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    טימור א.
    16/08/2010

מזה כשנתיים אני סובלת מסחרחורות כרוניות, מצב של שיוט והרגשה שכל רגע אני עומדת להתמוטט התייעצתי עם רופא מומחה והאבחנה הייתה "מנייר" היות וגם סבלתי מטינטון באוזן שמאל, והיתה ירידה קלה בשמיעה בתדרים הנמוכים, במהלך ביצעתי בדיקות שמיעה נוספות ולאחרונה הבדיקה הייתה תקינה! הרופא חזר בו מהאיבחון, כך שהיום לא ברור מה יש לי, כל הבדיקות האחרות (סי טי וכד') תקינות. אני ממשיכה לסבול מסחרחורות קשות שממש מקשות עליי לנהל אורח חיים אפילו לא ממוצע, למעשה כל הסובב אותי נפגע, אם זה במקום העבודה ששם אני נמצאת כבר למעלה מ-15 שנה, חוג המשפחה לא יכולה להגיע ולשבת בשום מקום וכמובן ילדיי, שאפילו לקרוא איתם טקסט פשוט אני לא יכולה, כבר שנתיים שאני לא קוראת!!!! לא הולכת לאירועים לא נפגשת עם חברים מהעבודה גם בקושי רב לבית וחזרה. התרופות לא עוזרות לא אגיסר ולא בסיסטין . יש תקווה?????????????? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• יש תקוה

עירית פרידמן
    16/08/2010

שלום טימור א.
    את מתארת מצב חיים די קשה כשלרפואה המערבית אין מענה וגם אין אבחנה.
    במצב הזה הברירה שנותרה לך היא הרפואה המשלימה. תוכלי למצוא שיטות וגישות רבות שיכולות לעזור לך ותוכלי לבחור מה מדבר אליך ומתאים לך יותר.
    כהומאופתית נראה לי שבהומאופתיה תוכלי למצוא מענה שיקל ואולי אף יפתור את הבעיה. (תלוי בחומרתה). טיפול הומאופתי הוא עדין ונוח ולמרות זאת מגיע לפיתרון בעיות מהשורש.
    להומאופת לא כ"כ חשוב אם יש או אין אבחנה אלא להבין מה מצבך המדויק עפ"י הדיווח שלך.
    טיפול הומאופתי יכול גם ללכת במקביל לטיפולים אחרים.
    כל טוב
    עירית פרידמן-0523915183

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורות

אבנר חי
    16/08/2010

שלום לך
    היות והרפואה הקונבנציונלית לא פתרה את הבעיה לעניות דעתי כדאי לפנות לנטורופט ובעזרת טיפולים ושינוי תזונה עשוי לאפשר לך חיים איכותיים יותר. זאת כמובן לאחר הבנת הבעיה והסיבה הראשונית לסחרחורת אשר ממנה הינך סובלת
    ערב טוב
    אבנר חי 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם

אהוד סברדליק
    17/08/2010

חשוב שתעשי בדיקת דם ותבדקי רמות ויטמין B12 צריך לבקש מהרופא. לעיתים חסר בו יכול לגרום לבעיה זו. כמובן שזה יכול להיות במקביל לטיפול אלטרנטיבי כזה או אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו