כאבים ונפיחות בבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונפיחות בבטן תחתונה
    רפי
    29/08/2010

שלום וברכה.
    לפני בערך חודש וחצי התחילו לי כאבים ונפיחות באזור הבטן התחתונה ושלפוחית השתן, עם יציאות לא כל כך טובות שזה בערך עצירות (אבל לא ממש כי כשאני צריך לצאת אז הולך, אבל לוקח זמן עד שאני צריך לצאת), עד שהגעתי למצב שהבטן התחתונה ממש נפוחה ואני לא יודע ממה זה נגרם. אני לוקח מזה 3 שבועות מולטי ביליון דופילוס של סולגאר, אבל זה לא ממש עוזר.
    אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותאמרו לי מה זה, וממה זה נגרם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצירות

אהוד סברדליק
    29/08/2010

אם הצואה יוצאת רגיל למרות העצירות, ייתכן שאתה צריך להוסיף לאוכל סיבים תזונתיים שנמצאים בירקות ופירות. אם הצואה מאוד יבשה יתכן ואתה צריך חומר מלחלך כגון אלוורה או משקה בשם פג לקס. בכל מקרה אני ממליץ לטפל בבעיה לעומק דרך טיפול נטורופתי, הומאופתי או רפואה סינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה וממה זה נגרם

עירית פרידמן
    29/08/2010

שלום רפי
    הרצון שלך הוא לדעת מה זה וממה זה נגרם. ומה אז.....אחרי שתדע מה תעשה......?
    בטיפול הומאופתי שהראיון הראשון שלו אורך כשעתיים, ניתן להבין את הסיבות לבעיה ואת דרכי הטיפול.
    מציאת הסיבה לבעיה איננה הפיתרון. מציאת הסיבה איננה דבר פשוט כלל ועיקר. לכן יש לקבוע פגישה עם הומאופת או כל מומחה אחר בתחומו, לפרוס את הבעיה להבין את מורכבותה ובהתאם לכך לקבוע טיפול.
    הטיפול ההומאופתי הוא עדין, קל ונוח ולא דורש שינויים באורחות החיים.
    כל טוב
    עירית פרידמן 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו