רפואה סינית וארטריטיס שגרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה סינית וארטריטיס שגרוני
    דונינה
    05/11/2010

אני בת 57 וסובלת מהתחלה של כאבי ארטריטיס שגרוני והתאבנות בפרקי כפות הידיים. קראתי שיש עשבי מרפא ברפואה הסינית שעוזרים במקרה כזה. אני מעוניינת לקבל שמות עשבי מרפא כאלה שניתן לרכוש בחנויות טבע. כמו כן אני רוצה לברר אם יש בעיה להשתמש בעשבי מרפא אלה יחד עם תרופות נגד כולסטרול (סטטינים) ועם תרופות נוגדות דיכאון (ציפרלקס).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רפואה סינית וארטריטיס שגרוני - תגובה

אבנר חי
    05/11/2010

שלום לך דונינה
    לעניות דעתי כדאי להתייעץ עם נטורופט אשר יתשאל אותך יאבחן ואולי ימצא את הסיבה הראשונית לבעיה אשר כתבת
    סתם כך להשתמש ללא שום תשאול או איבחון בעשבים לא תמיד מצליחה ההבראה ולעיתים אף מחמירה התופעה.
    יום טוב ומבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה סינית וארטריטיס שגרוני - תגובה

אהוד סברדליק
    06/11/2010

שלום דונינה
    רפואה סינית רואה אותך כאדם ייחודי ואת בעיות השיגרון שלך כייחודית לך, כלומר הצמחים שהייתי נותן לך בכדי לטפל בארטריטיס שגרוני אינם בהכרח אותם צמחים שהייתי נותן לאדם אחר, במיוחד הדבר נכון לבעיה עמוקה כמו ארטריטיס.
    שני צמחים שהם תבלינים שבכל זאת יכולים להיות מעט לעזר הם הכורכום והגינגר שהוספתם לתזונה יכולה לעזור במעט, אך לטיפול רציני יש להגיע לאבחנה אצל מטפל מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו