חשד לגוש שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לגוש שומן
    מעיין
    16/11/2010

שלום!
    לפני כשבוע הרגשתי "שריר תפוס" מתחת למותן ימין (מעל הישבן) מן גולה קטנה ונוקשה, בהתחלה חשבתי שמדובר בשריר תפוס אבל הבנתי שלא כך.
    אימי אמרה לי שיכול להיות שמדובר בגוש שומני ושיש לחכות להעילמות או לפנות לרופא לבדיקה, בגלל שאני בסוף השירות הצבאי ומיד טסה לחו"ל רציתי לדעת האם אפשר לדחות את הטיפול בכך (לתקופה של חודש- חודש וחצי), כי אומנם הגולה לא נראית לעין אך לעיתים אני מרגישה אותה בתנוחה מסוימת או מוקרן כאב גב לאותו האזור.
    *לפני כחודש קיבלתי חיסון להרפייה של שרירים תפוסים באזור הזה (לא בגולה, באזור הכללי)*
    במה מדובר? האם זה מסוכן? יש ממה לחשוש?
    כיצד מטפלים ומאבחנים?
    אשמח לקבל תשובה
    תודה רבה! יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לגוש שומן

הוספת תגובה

• חשד לגוש שומן - תגובה

אהוד סברדליק
    16/11/2010

שלום מעיין
    ייתכן מאוד שהגוש הינו שומני, אך כדי ללכת להיבדק אצל רופא המשפחה שייתכן ויפנה אותך לבדיקה של הריקמה באזור. לא כדי להזניח גושים שכאלו ויש לבדקם בכדי להמנע מכל בעיה שהיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לגוש שומן - תגובה

עירית פרידמן
    16/11/2010

גוש שומני איננו מסוכן ואפשר לחיות איתו כל החיים.
    אבל כמו שכתב אוהד צריך להבדק אצל רופא ולאשר את האבחנה.
    לעיתים מספיק מישוש כדי לאבחן וליתר ביטחון עושים גם צילום.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו