נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    אנה
    26/11/2010

היי,
    יש לי ממש הרבה נשירת שיער במיוחד לאחר החפיפה יש איזה שהם צמחי מרפא או משו טבעי שאפשר לעשות כד להפחית את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

עירית פרידמן
    26/11/2010

הי יעל
    מניסיוני בטיפול בנשירת שיער זה תמיד על רקע רגשי/נפשי.
    לכן קשה לי להאמין שטיפול חיצוני-משחה או שמפו יפתרו את הבעיה.
    בטיפול הומאופתי שבו לוקחים בחשבון את המצב הפיזי והנפשי אפשר להגיע לתוצאות טובות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

אנה
    26/11/2010

מה הקשר למצב נפשי? ואיך אני מטפלת בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר למצב נפשי - תגובה

עירית פרידמן
    26/11/2010

הרבה פעמים יש קשר בין מצב נפשי/רגשי לסימפטומים בגוף. מניסיוני בטיפול בנשירה הקשר הזה היה קיים בכל המקרים.
    מה הקשר?-את זה בוחנים בשיחה ולפי זה מתאימים תרופה הומאופתית. התרופה אמורה לאזן את כל מה שיצא מאיזון ברגש ובגוף.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

אהוד סברדליק
    26/11/2010

שלום יעל
    נשירת שיער יכולה לנבוע מכמה סיבות :סיבה נפשית אז הנשירה בד"כ אינה אחידה אלה מאזורים מסוימים. היא יכולה להיות כתוצאה מחסר דם ותזונה לא טובה שבה אין הזנה של החומרים שבונים שיער כמו אבץ, סיליקה ,חומצות אמיניות מסוימות וכו. היא יכולה לנבוע מלחץ ומתח נפשי שגורם לכיווץ שרירי העורף והקרקפת ולכן הדם אינו מגיע לשורש השערה ומזינה.
    אם הבעיה קשורה לתזונה עשי בדיקת דם ומצאי את ערכי ההמוגלובין וכמו כן ניתן לקחת תוספים שיזינו את הגוף (לוקח לפחות 3 חודשים עד שרואים תוצאות משמעותיות)
    אם הבעיה היא מתח ולחץ ניתן לקחת מגנזיום שירפה שרירים ולעשות פעילות גופנית אירובית
    אם הבעיה היא נפשית ויש נשירת קבוצות שיער הומאופתיה מצויינת לטיפול בכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

יעל
    27/11/2010

רמת ההמוגלוביןם שלי זה 12.7 שזה הנורמה
    ואיך אני לוקחת את המגנזיום הזה?
    אני לא בטוחה שזה לחץ אבל יכול להיות
    ואם זה מצב נפשי אז זה ניתן לריפוי רק דרך השיעור הזה.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

אהוד סברדליק
    27/11/2010

מגנזיום ציטראט 200 מ"ג 1 בלילה 1 בבוקר עדיף על בטן ריקה. רצוי שתוסיפי בי קומפלקס 50 מ"ג 1 ביום עם האוכל.
    שיעור אירובי עוזר לאדם להירגע ולהוציא אגרסיות, מתחים ולחצים ולכן הוא עוזר לאדם להיות משוחרר ורפוי.
    מעבר לכך רצוי להגיע למטפל מוסמך בכדי לקבל טיפול פרטני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו