מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיעראנה26/11/2010
היי,
יש לי ממש הרבה נשירת שיער במיוחד לאחר החפיפה יש איזה שהם צמחי מרפא או משו טבעי שאפשר לעשות כד להפחית את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
עירית פרידמן26/11/2010הי יעל
מניסיוני בטיפול בנשירת שיער זה תמיד על רקע רגשי/נפשי.
לכן קשה לי להאמין שטיפול חיצוני-משחה או שמפו יפתרו את הבעיה.
בטיפול הומאופתי שבו לוקחים בחשבון את המצב הפיזי והנפשי אפשר להגיע לתוצאות טובות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
אנה26/11/2010מה הקשר למצב נפשי? ואיך אני מטפלת בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר למצב נפשי - תגובה
עירית פרידמן26/11/2010הרבה פעמים יש קשר בין מצב נפשי/רגשי לסימפטומים בגוף. מניסיוני בטיפול בנשירה הקשר הזה היה קיים בכל המקרים.
מה הקשר?-את זה בוחנים בשיחה ולפי זה מתאימים תרופה הומאופתית. התרופה אמורה לאזן את כל מה שיצא מאיזון ברגש ובגוף.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
אהוד סברדליק26/11/2010שלום יעל
נשירת שיער יכולה לנבוע מכמה סיבות :סיבה נפשית אז הנשירה בד"כ אינה אחידה אלה מאזורים מסוימים. היא יכולה להיות כתוצאה מחסר דם ותזונה לא טובה שבה אין הזנה של החומרים שבונים שיער כמו אבץ, סיליקה ,חומצות אמיניות מסוימות וכו. היא יכולה לנבוע מלחץ ומתח נפשי שגורם לכיווץ שרירי העורף והקרקפת ולכן הדם אינו מגיע לשורש השערה ומזינה.
אם הבעיה קשורה לתזונה עשי בדיקת דם ומצאי את ערכי ההמוגלובין וכמו כן ניתן לקחת תוספים שיזינו את הגוף (לוקח לפחות 3 חודשים עד שרואים תוצאות משמעותיות)
אם הבעיה היא מתח ולחץ ניתן לקחת מגנזיום שירפה שרירים ולעשות פעילות גופנית אירובית
אם הבעיה היא נפשית ויש נשירת קבוצות שיער הומאופתיה מצויינת לטיפול בכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
יעל27/11/2010רמת ההמוגלוביןם שלי זה 12.7 שזה הנורמה
ואיך אני לוקחת את המגנזיום הזה?
אני לא בטוחה שזה לחץ אבל יכול להיות
ואם זה מצב נפשי אז זה ניתן לריפוי רק דרך השיעור הזה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
אהוד סברדליק27/11/2010מגנזיום ציטראט 200 מ"ג 1 בלילה 1 בבוקר עדיף על בטן ריקה. רצוי שתוסיפי בי קומפלקס 50 מ"ג 1 ביום עם האוכל.
שיעור אירובי עוזר לאדם להירגע ולהוציא אגרסיות, מתחים ולחצים ולכן הוא עוזר לאדם להיות משוחרר ורפוי.
מעבר לכך רצוי להגיע למטפל מוסמך בכדי לקבל טיפול פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)