גרין מגמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרין מגמה
    אתי
    10/12/2010

אני סובלת מעצירויות שנים----בת 35
    לפני מספר ימים קניתי טבליות גרין מגמה והמליצו לי לשתות 4 יחידות בבוקר על קיבה ריקה.
    שתיתי ולאחר 24 שעות הותקפתי כאבי בטן עזים שרק לאחר ייסורים של שעה היה גם שלשלול והוקל לי.
    א. האם יתכן שזה מהגרין מגמה?
    ב.מה המינון המומלץ,ומתי במהלך היום?
    ג. האם אכן מסייע ליציאות סדירות?
    ללא קשר אני נוטלת פרוביוטיקה,בנפייבר פעמיים ביום,ובלילה לפני השינה כפית דבש הני לקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרין מגמה

הוספת תגובה

• גרין מגמה - תגובה

אהוד סברדליק
    10/12/2010

שלום אתי
    גרין מגמה הינו תוסף תזונה על בסיס מיץ עשב שעורה מיובש הוא טוב כמולטי ויטמין שמזין את הגוף , הוא עוזר לתיפקוד הכבד בניקוי הדם מרעלים וכנוגד חימצון (חומר שמונע הזדקנות תאים מהירה והרס תאים) והוא מצויין לשיקום רירית המעיים ולדלקות מעיים.
    מנסיוני מעט מאוד אנשים מגיבים בצורה שתיארת למוצר זה והיחידים שראיתי שהגיבו כך הם אנשים שסובלים מדלקת מעיים בשם כרון. אך לפעמים ישנם אנשים שמגיבים בצורה שונה מהרגיל , הדרך היחידה שאת יכולה לבדוק אם הבעיה היא בתגובתך למוצר היא ע"י נסיון חוזר.
    המינון המומלץ לגרין מגמה היא 4 כדורים פעמיים ביום אך הייתי ממליץ לך להתחיל רק בשתי כדורים בלבד פעם ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירויות

ליז קוהן
    13/12/2010

גם בעלי סובל מעצירויות.
    הדבר שהכי עוזר לו זה 2 יוגורטים ביו עם שזיפים...זה ממש מסדר לו את מערכת העיכול.
    בנוסף כמטפלת שיאצו אני ממליצה לך על טיפולים במגע שגם יכולים מאוד להסדיר את פעילות המעי ולחזק אותך בכלל כי לא סתם את סובלת מזה שוב ושוב...כדאי לתפל בבעיה ולא בסימפטום
    בהצלחה
    ליז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו