למי לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי לפנות?
    אבגדה
    14/12/2010

שלום
    אני עם קרוהן בת 23,
    מטופלת ברפואה סינית (דיקור בלבד) הייתי אצל דיאטנית "רגילה" שהציעה לי דברים שעבר גרמו לי להתקפים (כמו מלפפון) ואני משתדלת להמעיט כמה ניתן באוכל מעובד לכן דיאטנית רגילה לא מצאה לי פתרונות

אם אני רוצה המלצה לדיאטה (שגם תייצב את מצבי וגם לרדת במשקל) -לאיזה תחום לפנות? הומואופתיה? נטורופתיה? אולי משהו אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי לפנות?

הוספת תגובה

• למי לפנות? - תגובה

עירית פרידמן
    15/12/2010

הומאופתיה יכולה לטפל מצוין בקרוהן. הומאופתיה לא עוסקת בהתאמות תזונה.
    טיפול הומאופתי מבוסס על היכולת הטבעית של מערכות הגוף להגיע לאיזון. הטיפול "מזכיר" לו איך לעשות את זה בעזרת רמדי הומאופתית מדוייקת למצב.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות? - תגובה

אהוד סברדליק
    15/12/2010

מומלץ ללכת לנטורופתית שתתאים תזונה ולהמשיך בטיפול בדיקור או בהומאופתיה לטיפול במצב רגשי ונפשי שיש לו קשר חזק למחלת כרון. תזונה לחולי כרון צריכה להיבנות בדיאלוג בין המטפל והמטופל עקב רגישות היתר של המעיים.
    מנסיוני בטיפול בחולי כרון דווקא תזונה שיש בה פחות סיבים תזונתיים כמו שיש בירקות ובפירות תהיה טובה יותר וכמו כן להוסיף לתזונה גבינות שומניות ירגיעו ויקררו חלק מהתהליך הדלקתי (הפוך מתזונה של רפואה סינית בדרך כלל) חשוב שתנסי לקחת שמן דגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו