מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למי לפנות?אבגדה14/12/2010
שלום
אני עם קרוהן בת 23,
מטופלת ברפואה סינית (דיקור בלבד) הייתי אצל דיאטנית "רגילה" שהציעה לי דברים שעבר גרמו לי להתקפים (כמו מלפפון) ואני משתדלת להמעיט כמה ניתן באוכל מעובד לכן דיאטנית רגילה לא מצאה לי פתרונות
אם אני רוצה המלצה לדיאטה (שגם תייצב את מצבי וגם לרדת במשקל) -לאיזה תחום לפנות? הומואופתיה? נטורופתיה? אולי משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי לפנות? - תגובה
עירית פרידמן15/12/2010הומאופתיה יכולה לטפל מצוין בקרוהן. הומאופתיה לא עוסקת בהתאמות תזונה.
טיפול הומאופתי מבוסס על היכולת הטבעית של מערכות הגוף להגיע לאיזון. הטיפול "מזכיר" לו איך לעשות את זה בעזרת רמדי הומאופתית מדוייקת למצב.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי לפנות? - תגובה
אהוד סברדליק15/12/2010מומלץ ללכת לנטורופתית שתתאים תזונה ולהמשיך בטיפול בדיקור או בהומאופתיה לטיפול במצב רגשי ונפשי שיש לו קשר חזק למחלת כרון. תזונה לחולי כרון צריכה להיבנות בדיאלוג בין המטפל והמטופל עקב רגישות היתר של המעיים.
מנסיוני בטיפול בחולי כרון דווקא תזונה שיש בה פחות סיבים תזונתיים כמו שיש בירקות ובפירות תהיה טובה יותר וכמו כן להוסיף לתזונה גבינות שומניות ירגיעו ויקררו חלק מהתהליך הדלקתי (הפוך מתזונה של רפואה סינית בדרך כלל) חשוב שתנסי לקחת שמן דגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)