טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה. בחודשים האחרונים יש לי חוסר תאבון ממש גדול, ועקב זה ירדתי במשקל לפחות 6 או 7 קילו. גם אני מרגיש חולשה כללית היות ואני לא אוכל מספיק. אני בן 21. האם ישנם תוספים כלשהם בכדי להגביר את התאבון? (נ.ב. אני לוקח פרוביוטיקה, ולא חל שיפור). תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דני אני ממליצה לגשת לאיבחון רפואי ובמקביל לטפל ברפואה משלימה. ההמלצה שלי היא להבין את מקור הבעיה ורק אז להחליט על אופי הטיפול. תוספי מזון יכולים לעזור אך הם לא פותרים את הבעיה. כהומאופתית נראה לי שבדרך הזאת -טיפול הומאופתי, אפשר יהיה להבין למה זה התחיל ולטפל בשורש שהביא לירידה בתאבון. כל טוב עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר