מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצויות של שיעולשרה18/01/2011
היי,
אני כבר כמה ימים לא הולכת לעבודה, יש לי התפרצויות של שיעול מטורף, בא לי להקיא ויוצא לי רוק מהגרון. העיניים שלי נהיות אדומות. שיעול בלתי נפסק של כמה דקות עד שזה נרגע.
אני לוקחת סירופ ברוכולט וגם סטרפסילז.
אשמח לדעת איך אני מפסיקה את השיעול ובכלל, מה זה הדבר הזה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות של שיעול - תגובה
אבנר חי18/01/2011שעלת היא מחלה הנגרמת על ידי חיידק הנקרא בורדטלה פרטוזיס (Bordetella Pertussis). החיידק פוגע רק בבני אדם, מפריש חומר שמזיק לתאים בגוף וגורם לתגובות שונות, שתסמיניהן מהווים את מחלת השעלת.
אני חושב שפרופוליס עשוי לעזור לך מאוד
בכל מקרה כדאי להיבדק אצל רופא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + מאיפה אפשר לקנות
שרה18/01/2011האם צריך מרשם, האם זה אנטיביוטיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + מאיפה אפשר לקנות - תגובה
אבנר חי18/01/2011בכל בית טבע אשר מכבד עצמו ניתן לרכוש את המוצר
גם בבתי מרקחת אשר מוכרים גם מוצרים טבעיים
בהצלחה
אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי תרופה, סירופ
שרה18/01/2011שיש בו את הרכיב שציינת.
סירופ צמחים.
זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי תרופה, סירופ - תגובה
אבנר חי19/01/2011אין ביכולתי לדעת מהתאור אשר כתבת אם טוב הוא או רע
אני מניח שהאדם שמכר לך את אשר בקשת נהג ביושר ובהגינות
למרות שיש פרופוליס בסירופ, בהתזה
בכל מקרה אני מאחל לך בריאות והצלחה
אבנר חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
שרה19/01/2011אם אעלה תמונה זה יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)