אינפלו היל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפלו היל
    גלית
    24/01/2011

האם ניתן לקחת אינפלו היל בהריון (שבועות ראשונים) גם למניעה וגם לטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפלו היל

הוספת תגובה

• אינפלו היל - תגובה

עירית פרידמן
    24/01/2011

אפשר אבל אני ממליצה להיות בטיפול אצל מטפל מוסמך בתחום ולא להכנע לתרופות מדף שלא בטוח שמתאימות לך.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי טיפול

גלית
    24/01/2011

השאלה אם זה יכול להזיק? לקחתי את זה בעבר הייתי גם בטיפול רפואה סינית המליצו לי לקחת R6 אבל הוא הרבה פחות נוח ללקיחה. האם זה משנה ויש בניהם כזה הבדל? פגישה טיפולית כרוכה בסכום לא מבוטל וקצת חבל לי לשלם את זה (או יותר נכון הוצאתי לא מעט על טיפולים עד כה) רק בשביל לוודא שאכן אני יכולה לקחת את זה כתרופת מניעה ובמקרה הצורך לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי טיפול - תגובה

עירית פרידמן
    24/01/2011

שלום גלית
    מטרתה של פגישה טיפולית איננה "כדי לודא שאת יכולה לקחת את זה" אלא כדי להתאים לך טיפול מדויק בהריון וכדי שתהיי במעקב בהמשך.
    אני לא יכולה להמליץ מכאן על טיפולי R או היל בייחוד לא בהריון.
    אני לא יכולה להיות צד בשיקולים כלכליים אלא רק בהמלצות לגבי הבריאות.
    מניסיוני-טיפול הומאופתי מדויק בהריון עוזר גם אח"כ בלידה וגם התינוק יוצא יותר שליו.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו