מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצותרוני04/02/2011
השבוע הובחנתי כסובל של הליקובקטור
והרופאה נתנה לי טיפול אנטי ביוטי
במקביל אני צריך לבצע צינתור בעוד כמה ימי טקיבלתי קרטייה וסמבוקר
האם יש סטירה בין התרופות?
האם נטילה של קטייה מגבירה הנזק בקיבה במצבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
אהוד סברדליק04/02/2011שלום רוני
קארטייה יכול להגביר צרבות ובעיות בקיבה ,איך לעיתים כאשר נוטלים מדללי דם יש לקחת אותו מיכוון שהוא הרע במיעוטו. על סתירה נוספת בין תרופות אני מציע שתפנה גם לפורום רופאים ותדבר עם רופאך האישי במיוחד אם אתה חש שתרופה מסוימת עושה לך רע ייתכן ותקבל תרופה אחרת.
אצל אנשים רבים קיים חיידק ההליקובקטור אך לא אצל כולם יש צרבות ויש לדעת שאצל אנשים שקיבלו טיפול אנטיביוטי טיפולי אצל חלקם הגדול החיידק חוזר. לכן יש לטפל בסיבה להתיישבות החיידק בקיבה ובשורש הבעיה , כאן הרפואה האלטרנטיבית תתן תשובה.
אם אתה לוקח את האנטיביוטיקה שתארת קח עימה פרוביוטיקה, אלו חיידקי המעיים הטובים שעוזרים לנו בפירוק וספיגת מרכיבי המזון והאנטיביוטיקה מחסלת גם אותם ופוגעת בעיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)