טיפול משלים ללחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול משלים ללחץ דם גבוה
    מיכל
    08/02/2011

שלום רב
    אני מעוניינת לדעת בבקשה האם ישנו טיפול משלים שניתן להורדת לחץ דם גבוה? למשל טיפול בתזונה נכונה? כושר? אימון במים? וכדומה..
    אני סובלת מלחץ דם גבוה כבר מספר רב של שנים, כרגע אני מטופלת בראסילז ללחץ דם ואני מאוזנת יחסית (פרט למקרים שונים של לחץ שנגרם מדאגה לילדים והוא עובר אחרי מספר שעות).
    תודה רבה
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול משלים ללחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• טיפול משלים ללחץ דם גבוה - תגובה

עירית פרידמן
    09/02/2011

שלום שירה
    בתחומים שונים של הרפואה המשלימה ניתן לאזן לחץ דם.
    זה מאד מצליח בעזרת הומאופתיה.
    ולראיה מה שכתבת-כאשר את דואגת לחץ הדם עולה. טיפול הומאופתי שיתייחס למקור הלחצים ויאפשר לך להתמודד איתם בצורה מאוזנת יותר יעזור גם להורדת לחץ הדם.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנם טיפולים נלווים

אבנר
    09/02/2011

שירה יקרה,
    אני קצת מתמצא בטיפולים אלטרנטיביים, ואני יכול לספר לך ממקור ראשון, אישתי היקרה, בת 53 סובלת מיתר לחץ דם מאז לידת בננו הראשון. יתר לחץ דם הוא עיניין שאין להקל בו ראש. בעזרת תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית את יכולה לאזן את גופך. היא נוטלת בנוסף ויטמינים שאינם מזיקים לגוף כמו שאר כדורי לחץ הדם החזקים. קו-אנזים Q-10 120 מ"גCoQ-10 מבית סולגאר היא לוקחת כדור ביום יחד עם הארוחה. הויטמין הזה מסייע בהורדת לחץ הדם, והִנו חשוב במיוחד נוכח העובדה שאנשים הסובלים ממחלות לב ומיתר לחץ דם סובלים גם ממחסור בQ-10-. חקרנו את הנושא מכל הכיוונים. כמובן שבתקפות שהלחץ דם עולה חייבים לקחת גם כדורים לפי הנחיות הרופא המטפל.
    אבנר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו