מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנות ודיכאוןאנונימית26/02/2011
שלום רב
אני בת 22 , כל חיי הייתי בחורה רגועה ושלווה ונדיר היה לראות אותי מתפרצת או מתעצבנת. זה לא ששמרתי בפנים , פשוט הרבה דברים באמת לא הטרידו אותי ולא הרגשתי סיבה לקחת אותם קשה. הייתי בחורה מאוד אופטימית.
בשנה שנתיים האחרונות אני מרגישה קצת מדוכאת ועצבנית. זה קורה בעיקר בגלל נסיבות החיים שמאוד מקשות עליי(בעיות בבית , קשיים בלימודים , בדידות).
אני בלחץ מדברים שפעם לא הייתי לחוצה מהם בכלל כמו מבחנים למשל.
בעבר לפני מבחן נלחצתי קצת ולא קרה כלום . היום הגוף שלי פשוט מגיב למצבי לחץ בקיצוניות - בעיות עיכול , פריחה,קשיי נשימה.
אני מתעצבנת מכל דבר קטן , מתפרצת הרבה ולא טוב לי עם זה. אני מרגישה שזה פשוט לא הטבע שלי. אני עדיין אופטימית בתוכי ובמחשבות שלי אבל לא מצליחה להוציא את זה כלפי חוץ בהתנהגות.
לאן אוכל לפנות ברפואה המשלימה כדי לטפל בבעיות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנות ודיכאון - תגובה
אהוד סברדליק26/02/2011רפואה סינית,הומאופתיה,נטורופתיה,פרחי באך, ביופידבק יוכלו לעזור לבעייתך.אך קודם לכל עליך לעזור לעצמך בכלים פשוטים. ככלי ראשון במעלה אני ממליץ לך להתחיל לעשות פעילות גופנית שהיא דרך מצויינת להוציא תיסכול, עצבנות ולחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבנות ודיכאון - תגובה
עירית פרידמן26/02/2011שלום אנונימית
יש לי ניסיון טוב בטיפול הומאופתי בבעיות רגשיות ונפשיות.
נראה שבשנים האחרונות עקב נסיבות חיים התעוררה אצלך רגישות למצבים ואת יצאת מאיזון ושליטה גם מול בעיות שפעם יכולת להן.
טיפול הומאופתי מדויק שיבין את התשתית של הבעיה ואת הרגישות שלך יוכל להחזיר את המצב לאיזון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)