בעיות וגינליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות וגינליות
    לינה
    10/03/2011

שלום רב

אני סובלת מדלקות וגינליות עוד מימי הצבא כ5 שנים
    הרופא אומר שכנראה יש לי בעיה של נרתיק לא מספיק חומצי ואולי בעייה של הצטברות גלוקוז באזור או משהו כזה שגורם לכל הג'יפה להגיע לשם ולהשאר שם.

אשמח לדעת אם יש משהו ברפואה משלימה שיכול לעזור לי כי כבר הגיעו מים עד נפש!
    סבל לא נורמלי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות וגינליות

הוספת תגובה

• בעיות וגינליות - תגובה

אבנר חי
    11/03/2011

שלום לך לינה
    כדאי לפנות לנטורפאט והוא ע"י תישאול יגיע לסיבה הראשונית לבעיה ובכך יאפשר לך כלים אשר בעזרתם הדלקת תדעך
    יום טוב, אבנר חי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות וגינליות - תגובה

עירית פרידמן
    11/03/2011

שלום לינה
    צריך להבין טוב יותר מה עובר עליך. בטיפול הומאופתי זה נעשה בשיחה שאחריה מותאמת לך רמדי (תרופה) הומאופתית.
    רמדי כזאת מחזירה את האיזון לאיברים ולאדם.
    אם יש ל עוד שאלות את מוזמנת לשאול.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות וגינליות - תגובה

אהוד סברדליק
    11/03/2011

קחי פרוביוטיק פמינה כמוסות בהחדרה ווגינלית של חברת אלטמן יש בהם חיידקים פרוביוטים ספציפיים לדלקות ווגינליות. זהו טיפול סימפטומטי ולכן ממולץ לפנות למטפל מקצועי בכדי להבין מדוע הבעיה חוזרת האם זה מערכת חיסון חלשה ? בעיה של חוסר איזון הורמונלי או אולי עודף לקיחת אנטיביוטיקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות וגינאליות

ויויאן הרשקו.
    13/04/2011

לבעיות דלקתיות בוגינה אני ממליצה על צמחי מרפא וכן משחה אותה אני מכינה על בסיס ארומטראפיץ בברכת בריאות,ויויאן הרשקו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו